Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 2002
Hej, zabrałem się za montaż słoneczników z oświetleniem w moim ZTTku i nie mogę znaleźć kabli purple i black z kostką po stronie pasażera. Wyjałem schowek, odchyliłem trochę wykładziny, zdjąłem osłony słupka, jak również odchyliłem podsufitkę i niestety nic. Po stronie kierowcy wisiała sobie spokojnie za włacznikiem świateł i jest juz zamontowane. Czy ktoś może wie i się może pochwalić gdzie może się znajdować owe okablowanie???
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 14, 2017 16:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Lut 2016 Posty: 170 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Sro Cze 14, 2017 18:42
Miałem ten sam problem. Po stronie kierowcy wisiała przy module świateł, bez problemu przeciągnąłem na górę.
Po stronie pasażera nie udało mi się za cholerę znaleźć. Żeby nie tracić więcej czasu, to od strony kierowcy pociągnąłem dwa przewody na stronę pasażera, a tam na szybkozłączkę(żeby można było łatwiej ściągać słonecznik w razie potrzeby) połączyłem z okablowaniem daszka.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Lut 2016 Posty: 170 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Czw Cze 15, 2017 10:19
Ja miałem rozebrany cały samochód przez suszenie całej podłogi, naprawę odpływów z szyberdachu. Szukałem - nie znalazłem. Chyba, że ktoś wcześniej wykorzystał je w inny sposób.
Sprawadziliśmy z Adam_26 u niego w aucie i tak naprawde kable rozchodziły się w dwie grube wiązki.
Z tego też powodu zrezygnowałem z dalszego szukania w moim aucie.
adam_26, dzięki za wiązke z kostką!
Podlączyłem się po kabel od lewego słonecznika. Zajęło mi to dosłownie 30 minut. Także ten tego oświetlenie jest
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum