Wysłany: Pią Sie 11, 2017 17:22 [R75] problem z zamkiem
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Mam problem z drzwiami kierowcy nie otwierały mi sie z pilota więc zawsze otwierałem kluczykiem ale dzisiaj wsadzam klucz a on się kręci w kółko i nic moze miał ktoś taki problem i udzielił by rady co z tym zrobić.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 11, 2017 17:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
rozleciał ci się koszyczek wkładki zamka musisz kupić jakąkolwiek wkładkę i swoje wnętrze przełożyć w koszyczek z tamtej. co do nieotwierania pilotem to najprawdopodobniej padł silniczek otwierający albo ma bardzo ciężko i nie może otworzyć
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
pokaż mi drzwi za 120 z zamkiem i klamką, kupię 3 szt i sprzedam drożej z pocałowaniem ręki
Drzwi sprzedają gołe dobrze jak jest w nich okablowanie. a ja akurat zamek z anglika kupiłem za 20pln i przełożyłem a silniczek najczęściej wystarczy wyczyścić i nasmarować.
MG TF 160 srebrny pocisk
AdaskoC, kozaczysz a masz w kolorze HEW takie co ich malować nie trzeba albo w kolorze JEY? a najlepiej zderzak przedni JEY bez malowania
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum