Powinien być po lewej stronie kokpitu obok pedału gazu
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Niestety nie znalazłam prawdopodobnie w dieslu nie ma, a szkoda bo myślałam,że to jest przyczyną odcięcia zapłonu
Po wyjęciu akumulatora nie mogę go odpalić, autko jest martwe nie działa też kod ECU, mimo wprowadzenia dalej ani drgnie czyżby immo padło ?
Niestety nie znalazłam prawdopodobnie w dieslu nie ma, a szkoda bo myślałam,że to jest przyczyną odcięcia zapłonu
Po wyjęciu akumulatora nie mogę go odpalić, autko jest martwe nie działa też kod ECU, mimo wprowadzenia dalej ani drgnie czyżby immo padło ?
Czujnik Jest jak na zdjeciu pokazanym powyzej.Przekazniki w komorze silnika sa od rozruchu.Ja bym zaczal od rozrusznika lub masy silnika
Czujnik Jest jak na zdjeciu pokazanym powyzej.Przekazniki w komorze silnika sa od rozruchu.Ja bym zaczal od rozrusznika lub masy silnika
Rzeczywiście przejrzałam dokładnie- czujnik uderzeniowy jest lecz niestety to nie on jest winny Sprawdzałam bezpieczniki pod maską w skrzynce, czy tam znajduje się ten od rozruchu ? Posprawdzam jeszcze raz rozrusznik , ale wydaje mi się ,że jest tam ok
[ Dodano: Sob Sie 19, 2017 17:52 ]
Rozrusznik też w porządku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum