Wysłany: Wto Sie 15, 2017 23:45 [R200]uszczelniacz półosi długiej.
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Jestem w stanie dostać gdziekolwiek na zamówienie uszczelniacz ten co jest między przegubem wewnętrznym a skrzynią gdyż cieknie niemiłosiernie właśnie z tamtego miejsca i przypuszczam że właśnie uszczelniacz sie rozsypał.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 15, 2017 23:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tutaj masz foto obu uszczelniaczy, ktore na 10000% pasują do PG1 - na obie półosie. Są gumowe i nie będzie ciekło, cenowo po ok 20zł. Odradzam te metalowe (o numerach bodajze trx xXXX) bo na 99% masz lekki luz na dyfrze i momentalnie wywali te uszczelniacze (sprawdzone u Kozika i u mnie). Te corteco są szczelne
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Prawie, bo oba masz RHTC - prawdopodobnie zly kierunek bedzie miala choinka i zamiast pakować olej do środka to wyrzuci na zewnatrz. Szukaj dokladnie o takich oznaczeniach jak na moim foto
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Dzięki wielkie za pomoc. a jeszcze jedno (wiem że nie ten temat) wiesz może czy dostane gdzieś przegub wew. od strony długiej półośki szukam od 2 tygodni nikaj znaleźć nie potrafię.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum