Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2003
Witam mam do was prośbę muszę wymienić u siebie wydech rover 75 1,8 turbo,i trochę się przeraziłem bo znalazłem tylko dwa w cenie 450 zł .Chcę kupić jakiś zamiennik i widzę że są do 1.8 do 2.0 ale nie wiem jaki podejdzie jeżeli możecie podeślijcie mi link z allegro z góry wszystkim dziękuje.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 08, 2017 07:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Oryginalny z 1.8 u mnie pracował ok. Zamiennik od 2.5kv6 po niespełna roku wyleciał bo nie byłem w stanie znieść buczenia. Ogólnie to zamienniki szału nie robią, poszukaj na forum bo chłopaki od bmw pakują.
_________________ Jeżdżę spokojnie bo nie ma czym poszaleć
Oryginalny z 1.8 u mnie pracował ok. Zamiennik od 2.5kv6 po niespełna roku wyleciał bo nie byłem w stanie znieść buczenia. Ogólnie to zamienniki szału nie robią, poszukaj na forum bo chłopaki od bmw pakują.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum