Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Czy ktoś ma jakieś doświadczenie w naprawie mocowania siłownika klapy (trzpień w karoserii )? Spawanie , klejenie, malowanie ,tapetowanie ?
Oczywiście takie rzeczy dzieją się tylko na urlopie , kiedy trzeba wkładać lub wyciągać wózek
Czekam na jakieś porady
_________________ Aby nasze życie było twórcze, musimy pozbyć się lęku przed popełnieniem błędu
Krzysztof 605059876
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 23, 2017 22:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
no pewnie ze może byc i klej, ja dałem tylko silikon żeby bylo szczelnie. Mam ten patent juz któryś miesiąc i jest ok. U mnie (w kombi) przyczyna były chyba nowe siłowniki które nie miały hamulca i klapę pchały z pełnym impetem do góry az sie skończył siłownik. Po roku z dwóch stron blacha sie poddała
Po ogledzinach organoleptycznych cały bolec wpadł do środka . Zostaje mi tylko wspawanie nowego . Od środka nie ma tam podejscia bo profil jest zamkniety .
_________________ Aby nasze życie było twórcze, musimy pozbyć się lęku przed popełnieniem błędu
Krzysztof 605059876
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum