Punx, jak dla mnie za dużo chromu i przez to trochę odpustowy wygląd
Jednak mam już wyobrażenie jak to mniej więcej się w aucie komponuje. Chyba zamówię tę z allegro...
Punx, jak dla mnie za dużo chromu i przez to trochę odpustowy wygląd
Jednak mam już wyobrażenie jak to mniej więcej się w aucie komponuje. Chyba zamówię tę z allegro...
Jeśli zamówisz to wstaw zdjęcie. Też nad nią myślałem bo moja jest w opłakanym stanie.
Miałem na myśli gałkę z tej aukcji: http://allegro.pl/galka-d...6668355934.html
Jeśli chodzi o gałkę Punx'a to powiem tak: drewno/imitacja drewna wygląda wręcz świetnie. Gdyby zamiast chromu była tam skóra to pewnie znalazłoby się kilku licytujących.
Punx Jak wystawisz za 1199 to w razie co będziesz miał z czego opuścić cenę.
Przemyślałem temat, wystawie za 1499pln ... A tak na poważnie to mam nadzieję że się sprzeda, za ile to się zobaczy ... Może pójdzie w barterze za coś innego, gadget lub usługę. Nie mam zamiaru z nikogo zdzierać, ważne aby komuś służyła i przyszły właściciel był zadowolony ... Handel to nie jest mój sposób na życie ...
Jeśli zamówisz to wstaw zdjęcie. Też nad nią myślałem bo moja jest w opłakanym stanie.
Wczoraj już zamówiłem, koło środy powinna przyjść. Jak założę pochwale się efektem
[ Dodano: Sro Lip 12, 2017 20:16 ]
Dziś dotarła gałka:-)
Muszę przyznać że jestem średnio zadowolony. Wygląda jak typowa chińszczyzna - drewno nie polakierowane na krawędziach, "skóra" zabrudzona jakimś klejem w dodatku mocno śmierdzi jakąś chemią. Tak czy inaczej już ją założyłem. Montaż jest dziecinnie prosty i nie wymaga narzędzi (kluczyk do śrubek w zestawie). Poniżej zdjęcia jak się prezentuje. Póki co będę z nią jeździł ale docelowo szukam oryginalnej
Odcień skóry na gałce chyba pasuje do skóry na mieszku i to ratuje trochę sytuacje. Drewno zbyt czerwone/zbyt jaskrawe. Ja mam obecnie zastępczą gałkę z pseudo karbonową wstawką. Jeśli nic innego nie znajdę to też ją kupię. Pineska Wielkie dzięki za zdjęcia.
Hej! Miałem wcześniej o tym napisać ale jakoś nie mogłem znaleźć czasu
Z zamówioną gałką jeździłem jakieś 2 tygodnie i stanowczo odradzam jej zakupu. Gałka pomimo zdawałoby się solidnego zamocowania na 3 śrubkach luzuje się co kilkanaście poruszeń dźwignią, a zastosowanie którejkolwiek tulei z dostarczonych do zestawu nie wchodzi w grę ponieważ wtedy nie da się jej założyć na pałąk.
Jeżeli jednak ktoś chciałby przetestować ją u siebie i nie wydać tyle ile na alledrogo to odstąpie swój egzemplarz za symboliczną opłatą
Galka cały czas na aucie, nie było okazji jej zdjąć jeszcze. Wystawiłem zaporowo za 399 dla rozpoznania rynku na olx, ale dostawałem info ze nie jest tyle warta
Wiec sam nie wiem jaka jest jej realna cena, zdaje sobie sprawę ze to stara używka, ale mi się zakup musi zwrócić z jakimś tam zyskiem ...
... czekam na propozycje. Przy rozsądnej cenie, odbiorze osobistym i samoczynnym wymontowaniu 50pln rabatu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum