Wysłany: Nie Maj 31, 2009 16:19 [R200] Wąż chłodnicy
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: wszystkie
witam serdecznie, poszedl mi dzis rano waz chlodnicy gorny ten ktory wchodzi w blok silnika po prawej stronie patrzac od przeodu, czy podejdzie taki waz z 1.4 ale rovera 400 albo z 1.6 czy jest jakas roznica w budowie weza ? pozdrawiam, czy ma ktos namiary na jakas firme sprzedajaca takie cudenka, najlepiej nowe ale wiadomo ze moze byc problem to i uwzywane podejdzie
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Wrz 18, 2011 21:35, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 16:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
skladak, byly 3 rodzaje wezy, 1.4 z klima oraz bez klimy... 1.6 z gornym wezykiem przelewowym do zbiorniczka...
Jakby co to mam taki waz jaki Ci potrzeba
Odgrzewam temat bo mam identyczny problem. Dodaję zdjęcię o który wąż mi chodzi. Jeśli miałby ktos tą część na sprzedaż to bardzo prosze o kontakt. Też mam wersje z klimą.
[ Dodano: Sob Wrz 17, 2011 19:28 ]
Jeśli nikt nie ma tego przewodu to chociaz poprosze o namiar na jakis sklep, szrot serwis itp gdzie mogłbym go znaleść.
Odgrzewam po raz trzeci Orientujecie się gdzie dostać w rozsądnej cenie taki wąż do 214si z klimą? Mam dokładnie taki jak na zdjęciu(cały z jednego kawałka gumy):
Na rimmerbros nie znalazłem takiego samego, jedynie podobne rzeźbione z jakichś trójników i złączek za 400zł, to już wolałbym wyciąć uszkodzony kawałek i wstawić taki trójnik za 20zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum