Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam. Nastał niestety okres zimowy a szczotki w silniczku dmuchawy się skończyły stąd nasuwa sie pytanko. Czy wirnik z wersji benzynowej Roverka 200 będzie pasował do diesel'a i tak samo czy z wersji z klimą też się nada do mej biedniejszej jednak nie gorszej wersji bez takowej?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 30, 2017 23:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mam problem z wentylatorem chłodnicy. Przy załączeniu wentylatora bardzo głośno pracuje prawdopodobnie silniczek wentylatora. Miał ktoś taki problem? Trzeba wymienić silnik czy moze to jest wina szczotek?
dzien dobry.pewnie zle trafilam ale ja nie umiem sie tutaj poruszac wiec z gory wielkie sorry.mam problem i pytanie jednoczesnie.potrzebuje do mojego roverka 200 takie pokretla do grzania.ale nie ma ich w sklepach tylko mi na aalegro poradzili szukac ale tam nic nie moglam znalezc.heh.a mechanicy nic nie zrobia tylko mowia zeby to poszukac wlasnie gdzies na allegro.nie umiem sie normalnie do tego zabrac.moze ktos bedzie cos wiedzial/bede wdzieczna.moj rover 200 to benzyna,rocznik 1997.potrzebuje dwa takie pokretla bo sie juz wyrobily i obracaja sie dookola bez zadnego oporu.pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum