Kiedyś w najbardziej luksusowych wozach z najwyższej półki była piękna tradycja wyposażania ich w ozdobną figurkę na masce. Tak np. robił Bentley, Rolls-Roys ze swoja słynną figurką Spirit of Ecstasy, Jaguar ze swoim "kotkiem". Dawniej Rovery też miały swojego Wikinga
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 31, 2017 12:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W sumie to powtórzę co w drugim temacie napisałem (może dlatego, że nie chciałbym żeby ten wiking skończył w mojej nodze/głowie/klatce piersiowej) - tak wiem, że jestem 'przewrażliwiony':
Cytat:
Nie wiem jak na to by na przeglądzie czy kontroli zapatrywali, bo pomijam fakt, że mi się nie podoba ale masz dwie ostre wystające krawędzie więc tu dla własnego (i innych) bezpieczeństwa bym sobie darował.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum