Korzystaj z normalnego trybu jazdy w przód, a co do spalania, to raczej się nie doczekasz wielu odpowiedzi. Ja takiego autka jak Twoje jeszcze nie spotkałem na gruach i forum. Poszukaj postów o spalaniu roverków benzynowych, dodaj trochę i bedziesz miał odpowiedź
Hondy Civic 5gen z silnikiem 1.4 SOHC pala na miescie okolo 8litrow ogolnikowo, Ten rover ma silnik Hondy SOHC 1.6 + automat, wiec pewnie pali troszke wiecej bo wiekszy i bo ma automat..tak pogladowo.
podejzewam, ale tylko podejzewam ze ten roverek bedzie kapke ekonomiczniejszy od k16 1.6 rovera
Witam mam pytanie ile pali 416 si poj. 1590 16v automat
i 2-gie pytanie na jakim biegu w automacie jezdzimy po miescie na D3 lub D4
Jeździsz na D4. Powinieneś to mieć napisane w instrukcji obsługi samochodu.
D3 służy do holowania, jazdy w terenach górzystych albo na stromych zjazdach (hamowanie silnikiem).
Informacji na temat spalania nie można nigdzie znaleźć...
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Ja mam też automat 416sli 97r i mogę się pochwalić że pali mi 8l bez bajeru,ale moja technika jazdy polega na tym że jadę często na luzie jak są warunki,tz jakieś spadki terenu lub dojazd do skrzyżowania,poprostu mam to opanowane. Przedtem palił mi około 10l.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum