Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2002
Cześć ! ...ponieważ zwlekałem , i byłem 'wyśmiewany " z powodu mojego "zaciecia" do zamieszczania zdjęć . postanowiłem się zebrac w sobie i w końcu coś wrzucić . niestety wszystkie zdjęcia odrzucone!! zbyt duży format chyba (powyżej 800x600) , a chciałbym coś w końcu pokazać...
Jak to zrobić , bo chciałem się podzielic efektami mojego "tuningu"
Temat dotyczy podswietlenia drzwi , wnętrza , gałki biegów ,monitora , i renowacji osłon słupków szyby przedniej
https://postimg.org/image/4hkgf00qx/
Ostatnio zmieniony przez alpacino Nie Lis 05, 2017 11:40, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 04, 2017 21:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
alpacino, jakiego koloru i farby użyłeś do renowacji skóry?
Kolor farby dobierany na zamówienie na podstawie koloru popielniczki tylnej (pod nawiewami) do tego dwa rodzaje podkładu ( jakiś taki przeżroczysty pózniej , szary ) na koniec dopiero właściwa farba
Oczywiście najpierw papier wodny , odtłuszczenie , zabawy z tym było! , no i CIERPLIWOŚCI!
[ Dodano: Pon Lis 06, 2017 23:03 ]
tomi24lbn napisał/a:
To i ja poproszę o foto słupka w dziennym świetle i nazwę, kolor farby do kiery
słupek jest w dziennym swietle sfotografowany , mam go zdemontować ? , na żywo wyglada idealnie
Nie patrzcie na zastepczy obskurny dywanik kierowcy właściwy wyczyszczony i jeszcze schnie na fotelu kierowcy pokrowiec koszulka - szanuję "swoją " skórę a jeżdże przeważnie sam , więc i ten fotel jest najbardziej narażony na zniszczenie
[ Dodano: Pon Lis 06, 2017 23:08 ]
dawidd napisał/a:
możesz zrobić z bliska foto maskownic głośników? Mialem sobie tak przerobić ale nie bylem pewny końcowego efektu, a tu u Ciebie już tak jest
Więc tak , jutro rano zrobie Ci zdjęcia , bo jest już po22 , a ja dopiero co wróciłemej z pracy ...
Jak wykonać ?...bardzo prosto ! , potrzebujesz maskownic głosników z tylnych drzwi , przeróbka na czarne , a potem to już tylko wykończenie w najcieńszej z możliwych listwach samoprzylepnych chrom
Z resztą zobaczysz jutro w świetle dziennym z bliska
[ Dodano: Pon Lis 06, 2017 23:26 ]
tomi24lbn napisał/a:
To i ja poproszę o foto słupka w dziennym świetle i nazwę, kolor farby do kiery
Dobra postaram się jeszcze jutro zrobić w zbliżeniu
KURDE!...wstyd ! bo klocki mi "świecą"!!! , ale to winna czujnika , jutro wymieniam na nowy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum