Witam
Mama problem w znalezieniu filtra przeciw pyłkowego, przeglądałem wszystkie posty na ten temat i nie znalazłem odpowiedzi ponieważ nie ma u mnie szufladki z filtrem a tylko dziwna plastikowa obudowa w miejscu gdzie filtr powinien się znajdować mój Rover 214Si jest 97r. z klimą sprowadzony z Włoch.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 11:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
bo przeglądałeś nie te posty co trzeba
masz klimatyzacje DIAVIA i filtra nie uświadczysz
Odgrzeje trochę temat czy to możliwe że przy klimie climatronic w R45 z 2004r. nie będzie filtra kabinowego? Nie zdejmowałem jeszcze schowka a miałem zamiar zamówić filtr.Czy jedynym wyjściem aby się dowiedzieć trzeba zdjąć schowek?
Witam czyli trzeba go poprostu szukać? no trudno będe rozkręcał chociaż chciałem uniknąć niepotrzebnego rozkręcania ze względu na niskie temperatury auto naprawiam pod chmurką a wiadomo jak to jest z plastikiem w niskich temperaturach.
Dziękuję za odpowiedż
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum