Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2005
Zegarek nie wyświetla niektórych segmentów . Jak go wymontować żeby nic nie uszkodzić z deski z okrągłymi wylotami powietrza.Robił to ktoś?.I czy da się ten zegarek naprawić lub może wymienić na inny ,jeśli tak to na jaki.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 02, 2017 10:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Rozbierałem tem zegarek już Musi ci wyjść cala pułks zazrm z tymi dwoma wlotami po prostu podwarz malutkim płaskim srubokretem pociągając calosc do przodu odejdzie ci spokojnie nie ma bardzo tam co urwać.Odpinasz kostke od zegarka i bedziesz miał tam 2 srubki na torxa 4 chyba Naprawa scierzek jest nieoplacalna kup sprawny najlepiej od rovera 200 tam są lepszej jakości ścieżki nie przepalaja sie tak jak w ZR a zegarki od R200 sa tanie i o połowę tańsze niz z ZR a wszystko pasuje i kostka wchodzi tak.mam u siebie.
Dzięki za radę ,wyjąłem .Półka ta mocowana jest na 4 zatrzaski po bokach ,podważyłem śrubokrętem pośrodku oraz po bokach tych okrągłych wlotów powietrza i pociągając do siebie lekko w górę wyjąłem.Z braku nowych dostępnych w rozsądnej cenie oryginalnych zegarków zdecydowałem się na "rzeżbę".Kupiłem za niecałe 40zł zegarek (trochę za długi i za wąski ,ze sterowaniem z tyłu) z funkcjami temperatury (zewnętrzna,wewnętrzna) oraz napięciem aku.Dokupiłem 3 microswitch-e do sterowania które chcę przenieść na przód (nad zegarkiem) .Zastanawiam się tylko nad podtrzymaniem ,ale chyba zostawię na razie te dwie baterie z tyłu podobnie jak switch od zmiany stopni C/F . Przełącznika koloru podświetlania (lewy bok zegarka) też nie ruszam .
[ Dodano: Sro Lis 15, 2017 09:49 ]
"wolftek" tez mam taki wskaźnik z temperatura zewnętrzna i wewnętrzna w C/F i wskaźnikiem ładowania budzikiem i zegarkiem lecz zamontowalem to osobno i mam to sterowane przyciskami z zewnątrz i zasilane 12V A zegarek kupilem bardzo tanio tak jak pisalem od R 25.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum