Jakie macie doświadczenia z kantorami online ?
Są jakieś których szczególnie odradzacie a które można polecić ?
Nie mam jakiś wygórowanych wymagań jeśli chodzi o czas transakcji, nie musi to być dla mnie kilka godzin - jeśli wszystko zamknie się w przeciągu dwóch dni będzie ok (tzn rano robię przelew, na drugi dzień rano mam walutę na koncie)
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 19, 2012 07:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie wiem jak teraz ale paypal kiedys miał niekorzystne kursy przy przewalutowywaniu jak płaciłem za towar zamówiony w jueseju w koncu na czymś musieli zarobić
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Jeśli PayPal to jest forma internetowej płatności za np jakiś towar to odpada.
Ja potrzebuje kupić walutę za złotówki właśnie w takim kantorze online, i dostać przelew zwrotny w walucie obcej na konto walutowe. Opinii w necie jest mnóstwo więc naprawdę ciężko cokolwiek wybrać
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Paypal jest wałsnie do płatności ale mozesz przelać kase w zł na PP i z PP na swoje w innej walucie ale to bez sensu bo raczej korzystnie to nie wypadnie.
darek_wp, jak byś był zainteresowany to pytałem mojego kolegi z pracy na temat cinkciarz.pl i nie narzeka, zawsze wszystko zgodnie z umową itp, a korzysta około roku czasu.
Sam założyłem wczoraj konto u nich i pewnie w przeciągu 2-3 tygodni będę robił jakieś transakcje walutowe więc zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.
jeżeli chcesz się dowiedzieć, które kantory internetowe są najlepsze to po prostu wejdź na porównywarkę kantorów online StrefaWalut.pl
masz tam porównanie kursów walut, kapitałów zakładowych e-kantorów i wiele innych istotnych rzeczy
Jutrzej [Usunięty]
Wysłany: Sro Lis 08, 2017 21:46
O kantorach online możecie też poczytać tutaj - tutaj. Teraz coraz więcej osób korzysta właśnie z takich, bo to po prostu wygodne jest i tyle. Wiele rzeczy robi się już przez neta, więc czemu kantor nie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum