Cześć, lepiej nic nie kombinować z doczepianiem haczyków do tej linki. Wymień całość. Z tego co pamiętam musisz wyjąć zamek bo drugą część tego cięgna będziesz miał pod klapką w zamku. Podważasz, zdejmujesz haczyk i zakładasz nowe.
powoli w zeszłym tygodniu przerabiałem ten sam temat.musisz ukruszyć reszte zaczepu na lince ale wczesniej zmierz długość razem z haczykim.Użyłem zaczepu ze starej spręzyny od szczęk hamulcowych (ręcznego drut jest twardy)do połaczenia linki z nowym haczykiem zastosowałem rurkę miedzianą o długości około 8mm( rurka z przewodów hamulcowych) zacisnełem ją razem ze starą linka i nowym haczykiem kombinerkami (zaciskaj mocno krawędzią do ciecia drutu) Jak na razie jest gitara
Skontaktuj się z kimś kto sprzedaje części do 75. Szukam obecnie kilka rzeczy i widziałem całe cięgno np. u AdaskoC za 7zł, więc nie bardzo jest sens kombinować. Jeśli chodzi o przednie drzwi i Ci się nie śpieszy to mogę poszukać u siebie. Dostałem kiedyś razem z zamkiem i gdzieś się wala.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum