Witam
Od kilku miesięcy jestem posiadaczem ROVER 220SDI
Poprzedni własciciel bordzo go zaniedbał - tylko lał paliwo , ale ja doprowadziłem go używalności i teraz jest OK.Ciesze się z posiadania tego autka bo wyróżniam sie na ulicy a nie zginełem w gąszczu VW i Fiatów.
pozdrawiam wszystkich
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 19:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam.
Na początku myślałem, że kolega z mojego miasta... bo jeździ u mnie identyczny R220.. dosłownie kropka w kropkę (lampy, felgi, silnik, szyby, jedynie końcówka wydechu "bardziejsza" )... i przyznaję.. wyróżnia się
Zadowolenia z użytkowania, "szerokości i przyczepności" jak powiada nasz mod. ROVERO
witam,
widze że kolega z Dąbrowy
Może kiedyś jakiś spocik urządzimy...
pozdrawiam
Witam
Nie ma problemu .Możemy umówic sie na jakiś spot.
Daj znać kiedy
pozdrawiam
radekz napisał/a:
witam,
Witam.
Na początku myślałem, że kolega z mojego miasta... bo jeździ u mnie identyczny R220.. dosłownie kropka w kropkę (lampy, felgi, silnik, szyby, jedynie końcówka wydechu "bardziejsza" )... i przyznaję.. wyróżnia się
Zadowolenia z użytkowania, "szerokości i przyczepności" jak powiada nasz mod. ROVERO
Witam
No niestety mieszkam na Śląsku Dzięki za życzenia
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum