Wysłany: Nie Maj 06, 2018 21:28 33 Zlot Ogólnopolski pytania organizacyjne
- Czy w piątek na torze mamy obsługę hamowni
- Czy przewidywane są jakieś dodatkowe atrakcje w piątek
- Jak wygląda kwestia wyżywienia podczas pobytu w piątek na torze
(Każdy sobie czy mamy coś przygotowane na zasadzie rozpalonego Grilla z własną wkładką) ewentualnie czy jest opcja rozstawienia swojego grilla.
W niedzielę w Skaryszewie jest impreza motoryzacyjna może przedłużymy pobyt i wbijemy się tam.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 06, 2018 21:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na tę chwilę hamowni nie mamy, przegrywamy z większymi klubami
Grill będzie wypożyczony z Toru Radom,rozpalony, zapewnione będą jednorazówki reszta we własnym zakresie.
Chcesz oddać swoje auto skąpo ubranym paniom aby umyły
Jak nie jak tak
Co tam wosk co tam politura znawcy wiedza że nic nie robi tak dobrze lakierowi jak okłady z młodych piersi
W Iłzy pod Radomiem stoją Panie w lesie, pewnie by umyły
[ Dodano: Pon Maj 07, 2018 21:26 ]
siemion_ napisał/a:
Na tę chwilę hamowni nie mamy, przegrywamy z większymi klubami
Grill będzie wypożyczony z Toru Radom,rozpalony, zapewnione będą jednorazówki reszta we własnym zakresie.
Określ konkretnie, bo nie wiem jakimi kryteriami się kierujesz,
Beti już przekonałem do zlotu tylko co z Didżim ?
Golden retriever jest mały w porównaniu do np. doga niemieckiego.
adam_26 napisał/a:
siemion_ a pogodę zamówiłeś ?
Jak zwykle, od tego Prezes zaczyna organizować zlot, nie mów że tego nie wiedziałeś.
_________________ ɹɐɾʇǝq ɯɐıʍɐɹpzod
nie ma za co- kliknij POMÓGŁ
R420 Di'97,był
R111 LSi'96,był
R420 Di'97,był
R75 CDT+'02,jest
MG TF '04,jest
Określ konkretnie, bo nie wiem jakimi kryteriami się kierujesz,
Beti już przekonałem do zlotu tylko co z Didżim ?
Golden retriever jest mały w porównaniu do np. doga niemieckiego.
Załatw mu hotel, niech też sobie w końcu od was odpocznie Ciągle go tylko głaszczecie i głaszczecie. Didżi to chyba będzie zaliczony do dużych.
Chyba najlepiej byłoby zadzwonić, bo może jednak da się dogadać...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Hey hey zlotowcy.
Mam prośbę jestem już w Łodzi zapomniałem zapakować z warsztatu lewarka i kobyłek.
Prośba o zabranie.
Prosił bym też o zabranie jakiegoś przedłużacza z kilkoma gniazdkami.
Jak coś to ja wezmę mały czajnik elektryczny, będziemy mogli sobie zrobić kawę/herbatę na torze albo podgrzać jakiś posiłek dla dzieci.
Wiem że rok temu był z tym problem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum