Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 06:45 nie wiem jaki to samochód
własciwie to nie jest usterka ale mam takie pytanko bo mam rovera i w papierach jest wpisane ze to jest 400 a np. na allegro czasem widze takie o nazwie 200 i zgłupiałem wiec jak ktos sie zna to niech pomoze z gory dzieki
dodaje zdjecia prosze o małą pomoc
Ostatnio zmieniony przez Brt Wto Kwi 03, 2007 07:05, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 06:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
własciwie to nie jest usterka ale mam takie pytanko bo mam rovera i w papierach jest wpisane ze to jest 400 a np. na allegro czasem widze takie o nazwie 200 i zgłupiałem wiec jak ktos sie zna to niech pomoze z gory dzieki
To jest na pewno 214 lub 216 (zależnie od pojemności) - taki jak kiedys miał Tomi, tylko on miał 214 i 8v, a ten wg naklejki jest 16v.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
EPC wypluło:
VIN:SAXXWWNNRAD635358, MG Rover, 200/400 (XW), Class 5, 3 Door Saloon, Closed loop-Cat 1, Normal Aspiration, 4 Cylinder, 16V, MPi, Petrol, DOHC, 1600 cc, Honda, 5 Speed, LHD, Manual,
XW oznacza model serii 200/400 kanciaka
Masz po prostu 216 Coupe z katalizatorem i silnikiem Hondy 1.6 16V DOHC, kierownica po lewej stronie, skrzynia manualna 5 biegów
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Albo nie
Dla mnie i tak żeby było coupe, nie może się podnosić tylna szyba
Sorry Przemek.
Chyba się zapędziłem. Zajrzałem do tego folderu (jest z 1991) i tam jest ewidentnie 3-door cały czas pisane.
Nie wiem skąd mi się to Coupe wzięło.
Z drugiej strony dziwne, że EPC tak podaje.
Podaj mi Twój VIN, ciekawe co EPC wypisze.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
A przed pierwszą rejestracją w kraju tłumacz sie pomylił przy przepisywaniu i wbił do tłumaczenia I zamiast J
Dalej już poszło... Musiałem sie potem nachodzić, żeby to odkręcić...
Tam w ogóle nie mogło być I. Szkoda, że system w wydziałach komunikacji tego nie uwzględnia... Unieknięto by wielu błędów...
Z tego, co pamiętam, mój Tomcio ma bardzo bliski numer z numerem cabrio Tomiego...
Widziały się na linii produkcyjnej
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum