Wysłany: Sro Lip 18, 2018 15:31 [MG ZT-T] gdzie dostanę do niego tłumik końcowy
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 2004
Witam jak w tytule mam pytanie jaki tłumik końcowy polecacie do MG ZT-T chodzi mi żeby cichutko pracował bo mam jakiś "V8" zamontowany i jest tragedia czy możecie mi polecić jakiś tłumik patrzałem już pod BMW E46, 2.8i ale ciężki do znalezienia w sensownym stanie co jeszcze polecieć jeśli możecie podajcie linki z góry pozdrawiam:)
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 18, 2018 15:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Gusio92, zrób proszę zdjęcie tego swojego tłumika? Jestem ciekaw co tam masz?
Po czym wnioskujesz, że tłumik do BMW nie jest w sensownym stanie. Sa to bardzo mocne tłumiki z nierdzewki. Wręcz długowieczne. Ja jak zakładałem wydawało się na zdjęciach, że jest jakiś przepalony a to tylko był brud.
Szukaj właśnie do BMki a napewno bedziesz adowolony z efektu.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 9 razy Dołączył: 08 Mar 2010 Posty: 305 Skąd: Kutno
Wysłany: Czw Lip 19, 2018 19:06
Z BMW jest ok , pod warunkiem że w stan przyzwoity i w dobrej cenie , jak doliczysz "rzeźbienie" tłumikarza to ten z linku może okazać okaże się niewiele droższy i jest nie dość że cichy to jeszcze ładnie brzmi (mam taki), nie kupuj też najtańszych z allegro- polmo , asmet itp po 150 zł- ich "pierdzący" dźwięk wykończy cię nerwowo .
Witam. Tez sie przymierzam do kupna tlumika, swoj zreanimowalem na trochę. Ten z allegro ma końcówki w dół a w mg są na wprost. Myślalem zeby odciać od starego końcówki i dorobic je do nowego
[ Dodano: Czw Lip 19, 2018 22:20 ]
Na rimmerbrosie jest jeden typ z prostymi końcówkami, ale jest owalny i pewnie też będzie pierdział
Witam zamówiłem założyłem i.... Muzyka dla uszu:))) wkoncu idzie porozmawiać w samochodzie puścić muzykę wychodzisz z auta na odpalonym silniku nic nie słychać poprostu przepaść nie zrozumiem nigdy ludzi którzy zakładają takie sportowe badziewia do samochodu trzeba mieć coś z głowa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum