Ja mam od Marka, nie wrócił bym do starej. Pamiętam ze jak spod jego bloku pierwszy raz wystartowałem to rogal nie schodził z twarzy. Po paru latach dal mi kolejna mapę i jest jeszcze fajniej, ale największe wrażenie było na początku. Mailem o oryginale 115 km
siemion_, który też ma mape od MaReK potwierdzi ze jest zdecydowana różnica. sTRERYD tez chyba jezdzi na mapie od MaReK.
Generalnie chyba nie znajdziesz osoby która powie ze zmiana mapy pogorszyła ogólne "osiągi"
marcin.misek, o pogorszeniu osiągów nawet nie myślałem. Ale chciałem wiedzieć, czy faktycznie różnica jest taka duża, czy raczej umiarkowana. Bo czekam na mapkę od Was od roku i zero odpowiedzi... Może nie warto czekać
Ps.
Ja mam mapę do polifta, którą co tydzień modyfikuje, bo Adasiowi wciąż za mało mocy
Niedługo skończą się limity, jak dojdziemy do 200KM
A ja sam w swoim przedliftowym automacie mam obecnie serię x-power. Musiałem zaniżyć osiągi, żeby przy zbyt agresywnym starcie karoseria nie odpadła od podwozia Nikt nigdy nie sprawdzał ile Nm może wytrzymać rdza
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Jestem na mazurach, pogoda się !@!$#a więc kto wie, kto wie Nie mam co robić, to mogę odnaleźć Twój oryginał, który chyba wysyłałeś mi już kilka razy i odesłać jakąś modę.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Edit: a czemu chceesz robić to na podstawie mojego oryginału? Bo to był mod robiony przez Dominika z forum i nie wiadomo co tam i po co jest porobione. Może lepiej wyjść od fabrycznego 136KM?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum