Jutro rano będą prowadził go do mechanika. Dziękuję . Jak będę więcej wiedział to podzielę się informacją. Może komuś się przydadzą
[ Dodano: Pon Wrz 24, 2018 19:30 ]
Sporo czasu minęło, ale obiecałem, że dam znać jak z samochodem. Nagrzewnica wymieniona, dalej brak ogrzewania. Układ płukały (sporo syfu poszło). Dalej był problem z grzaniem się, choć dzisiaj jakoś po 5 KM w jedno stronę wskazówka doszła tylko do połowy (może dlatego, że chłodniej, może dlatego że wiatrak jest na krótko i chodzi ciągle, może pomogły mu zabiegi), zakupy i do domu. Nie zagotował się, wskazówka do połowy. Znajomy mechanik mówił że prawdopodobnie pompa wody. Podczas czyszczenia kawałek plastiku wyleciał (jakby część łopatki wirnika). Co dalej? Sam nie wiem.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 24, 2018 18:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Znajomy mechanik mówił że prawdopodobnie pompa wody. Podczas czyszczenia kawałek plastiku wyleciał (jakby część łopatki wirnika). Co dalej? Sam nie wiem.
Jak pompka jest uszkodzona to trzeba ją wymienić, po wymianie powinna przestać być uszkodzona.
Znajomy mechanik mówił że prawdopodobnie pompa wody. Podczas czyszczenia kawałek plastiku wyleciał (jakby część łopatki wirnika). Co dalej? Sam nie wiem.
Jak pompka jest uszkodzona to trzeba ją wymienić, po wymianie powinna przestać być uszkodzona.
Po wymianie jak to pompa to na pewno wszystko powinno wrócić do normy. W obecnej chwili wczoraj zaprowadziłem samochód do mechanika.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum