Rozklejasz ori lampe
Wkladke malujesz na czarno i wygląd już masz
Potem kupujesz soczewki za jakies 250zł na allegro - caly komplet jest.. Soczewki Bixenon + HID.
Przykrecasz po prostu od tyłu kontre i masz - miałem w 2 autach - teraz mam w motocyklu i naprawde dobrze świeci i sie sprawuje
I teraz najgorsza część - oryginalna lampa jest ryflowana - albo gdzieś na necie znajdziesz klosze w zamienniku nie ryflowane - gdzies kiedys w rosji widziałem.
Albo zrobisz to tak jak ja planowałem - oddajesz klosze do polerowania i polerują ryfel na gładko - plusem jest to, że na długich zachowujesz ori ryfel jeśli wypolerujsz tylko "środkową" część lampy.
wada - po polerowaniu może się zrobić soczewka na kloszu przez to światło moze sie nie równomiernie rozchodzić i tu lepszą opcją by było kupić gotowy klosz gładki
Spryskiwacze - ja to rozwiązałem prosto.. Ori pojemnik ma 2 uchwyty na pompki.. wiertełko - miałem drugi zbiornik z ktorego zabrałem uszczelke i mostek na kablach - spryski - ja dałem to jako bajer wiec dałem spryski z maski w zderzak bo na masce miałęm mgłowe z bmw e60
tomii620si, a nie chciałbyś może sprzedać ich lub zrobić dla mnie takich samych drugich? oczywiście za odpowiednią opłatą
Mam kolejne pytanko czy lampy od hondy prelude IV by pasowały do rover 600? Pytam ponieważ mam rozwalone lampy a dokładniej to regulacja lamp mi się !@!$#ła i środek mi cały lata w lampie
tomii620si, można wiedzieć skąd pochodzisz? może akurat jakoś niedaleko mieszkamy od siebie to mógłym podjechać do ciebie i obgadać wszystko bo tak przez internet to się trochę obawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum