Wysłany: Nie Gru 02, 2018 20:38 [R75] Wyrwana wtyczka komputera
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam
Od roku już szukam odpowiedzi lub jakiegoś sprawnego mechanika.
Niestety jeszcze nie trafiłem na elektryka, który by ogarnął temat.
Chciałbym naprawić kilka rzeczy w moim Roverku jednak by to zrobić muszę podłączyć się pod komputer. Przeskanować błędy itp.
Jednak wtyczka została wyrwana
Kupując auto już pewnie taka była i w sumie nie spodziewałem się, że będzie to taki problem.
Załączam zdjęcie na, którym (mam nadzieję) widać o co chodzi. Jeśli jest nie jasne to porobię więcej zdjęć.
Kończąc temat szukam;
Kogoś kto mógłby mi podpiąć te wtyczkę i sprawdzić co się dzieje na komputerze tego samochodu lub dobrego foto na którym będzie widać jak te kabelki powinny być połączone.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 02, 2018 20:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
marcin.misek, misiek, taką offtopową dygresją, do czasu stworzenia TOAFa mogłem tylko Inpą podłubać w aucie na kablu kolegi, który ma BMW. W mojej okolicy żaden elektromechanik się z Roverkiem nie dogadał. A zdarzył się jeden, co go zobaczył i powiedział, że ufolągów to on nie rusza, bo się nie zna.
Kaokilao, kabel Inpa posiadasz? Bo jeżeli masz taki sam problem z elektromechanikami, co ja, to radzę już się oswajać z TOAFem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum