Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 vvc Rok produkcji: wszystkie
Mam prośbę/pytanie do posiadaczy vvc: ile przewodów i w jakich kolorach idzie do: -pochłaniacza par benzyny
-abs
-tps
-jeszcze jakiegoś ustrojstwa znajdującego się w komorze silnika, a niebedącego bezpośrednio przy silniku.
Mam silnik vvc i trzy luźne kostki nie podpięte do niczego.
Bardzo przydatny byłby również dla mnie schemat elektryczny wiązki silnika vvc.
Pozdrawiam i liczę na pomoc.
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Pią Lis 19, 2010 11:55, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 22:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Może gdzieś to było poruszane ? ale jestem tutaj nowy. Robię swapa poloneza z 1.4 na 1.8 VVC - silnik mam - zrobiłem w nim wszystko głowica, tuleje, tłoki, pierścienie, panewki .itp - wszystko co sie dało jest nowe oryginalne.
ale nie mam wiązki i komputera... czy ktoś może mi pomóc ? szukam wiązki ale nikt tego nie wyciąga z auta - może ktoś ma ? chodzi o całą wiązkę umożliwiającą odpalanie auta + podpięcie komputera.
W ostateczności mogę robić wiązkę od nowa, ale pojawi się problem z wtyczkami...
Jesli nie znajdziesz wiazki z VVC, kup wiazke np z 1.4/1.6/1.8 mems3 i doloz graty od vvc (4 wtyczki chyba) i z bani od strony auta potrzebujesz mala wtyczke od ecu i z puchy bezpiecznikow.
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum