Wysłany: Nie Lut 17, 2019 20:24 [R75] zawieszenie przod
Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2005
Panowie i Panie strzelil mi przedni amorek.Jakiej firmy zakladacie do swoich Roverkow i polecacie? Pewnie bede wymienial przy okazji lozyska zawieszenia.Dziekuje za podpowiedzi
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 17, 2019 20:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na przodzie mam kayaby exel-g już kilka lat, z tyłu zmienialem w zeszłym roku i też poszły kayaby. Słyszałem już nie jeden raz ze potrafią szybko się wysyłać, ja z nimi problemu nie mam.
_________________ Jeżdżę spokojnie bo nie ma czym poszaleć
a jaka jest grubość tylnego amorka? Oryginał u mnie miał 6,5 cm, nowy kyb 4. Ciekawi mnie jakie sa Twoje. I powiedz jeszcze czy ręcznie dasz rade wcisnąć tylne i przednie amory te nowe i te które będziesz demontował. U mnie oryginałów nie dalo sie wcisnąć więcej niz ok 1/3 długości tłoka, a z kolei nowe bez problemu wciskam - po woli ale wchodzą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum