Witam wszystkich.
Ciapa jestem bo dopiero teraz znalazłem ten dział a od poniedziałku jestem na forum. Tak czy śmak witam wszystkich forumowiczów i szczęśliwych posiadaczy roverków czterokołowych.
Pozdrawiam i miłego dnia życze.
p.s - nie wiem dlaczego ale miniaturka zdjęcia się tak właśnie "syfi" ale kliknięta jest ok.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 08:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam
Dzenson... jednak kolor Amaranth (kameleon albo sinokoperkowyróż - jak próbują niektórzy go nazywać ) ma coś w sobie A najważniejsze, że rzadko się takie spotyka
Trzymaj się kółka i prawej strony... Pozdrawiam
Zgadza sie. Grill nie ma tych oryginalnych poprzeczek ale siatkę aluminiową. Już taki kupiłem ale już sam nie wiem czy to zmieniać czy ujdzie w tłoku...
Zgadza sie. Grill nie ma tych oryginalnych poprzeczek ale siatkę aluminiową. Już taki kupiłem ale już sam nie wiem czy to zmieniać czy ujdzie w tłoku...
To dorzucę jeszcze jedną ciekawostkę z mojego samochodu pod Waszą krytykę a mianowicie naszywki na siedzeniach. Są to naszywki haftowane maszynowo, udało mi się zdobyć dwie sztuki. Naszyłem je tak jak widać podkładając pół centymetrową piankę dla nadania wypukłości naszywce.
Zgadzam się z Tobą Ale poprzedni właściciel wyjarał dziurę papierochem właśnie w tym miejscu. Bo zapomniałem dodać dlaczego się zrodził ten pomysł z naszywkami.
Witam wszystkich.
Ciapa jestem bo dopiero teraz znalazłem ten dział a od poniedziałku jestem na forum. Tak czy śmak witam wszystkich forumowiczów i szczęśliwych posiadaczy roverków czterokołowych.
Witaj Dzenson - nie bój nic . Ja też sie nieźle spozniłem - tylko najlepsze, że śledząc tak długo Roverki.pl - nigdzie nie widziałem wcześniej linków do forum ....az tu nagle przyszedł mail informacyjny ....
No i jestem
piter34 napisał/a:
Racja. Ja bym się dziwnie czuł, gdybym miał tę naszywkę w okolicah "tej" części ciała
Cóż, jeśli chodzi o mnie - to przyłacze sie do opinii pitera. Szczególnie dziwne uczucie by mnie naszło , jakby niechcący zasłoniło mi sie "R"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum