Wysłany: Sob Lis 14, 2020 12:02 [R400] odnośnie rover 45
Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Witam. Jestem nowy wiec wybaczcie. Nie znam sie na samochodach. Potrzebuje porady z :
1. Czy da sie jakos podnieść szybe od kierowcy o jeden zabek czy trzeba kupic nowy mechanizm podnoszenia ? Chodzi o to ze nie moge jej zasunac do konca. Przy samej gorze przeskakuje.
2. Nie potrafię zdjąć konsoli . Potrzebuje dostac sie do pokrętła prędkości nawiewu bo lapie mi tylko na 4 . Slyszalem ze wystarczy wymienic pokretlo na inne a akurat mam inne tylko nir wiem jak sie dostac . Znalazlem jedna śrubę za zapalniczka i jedna za radiem. Nie wiem czy sa jeszcze jakieś. Boje sie ciągnąć za plastiki zeby nie urwać.
3. Jak wyciągnąć lewa żarówkę postojowa? Mam jedna biala jedna żółta
Ostatnio zmieniony przez Grzyniu Sob Lis 14, 2020 21:21, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 14, 2020 12:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Grzyniu ! Ten temat zostanie usunięty jeśli nie poprawisz jego nazwy.
Na tym forum obowiązują ściśle określone zasady nazewnictwa tematów.
Proszę niezwłocznie zapoznać się z tym tematem
Aby zmienić nazwę tematu, musisz w pierwszym poście użyć funkcji
[ Dodano: Sob Lis 14, 2020 18:27 ]
Po pierwsze użyj szukajki. Nie musisz nic przestawiac, ani rozbierać konsoli, a od wymiany żarówek jest instrukcja w instrukcji
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum