iestety sporo osób, które zajmują się rozbieraniem r75 na części sprzedaje wszystko osobno i nie można już potem dopasować.
Dopoki nie bylo możliwości łatwego dopisania pilota wszyscy sprzedawali komplety bo samo BCU bez pilota bylo bezuzyteczne, a sam pilot Bez BCU tez był do niczego.
Ponadto mozesz kupic samo BCU i przekopiować konfiguracje ze starego do nowego i Twoje piloty beda działały. Ale gdy pilot nie działa to niestety nic z tego
marcin.misek, na tym module uruchomię otwieranie bagażnika z pilota to ta wersja.
_________________ --------------------------------------------------------------------
Jest MG TF Xpover gray - srebrna strzała
Jest i Rover75 -złota strzała
Marcin dzięki temat ogarnięty poszło jak z płatka.
Myslę teraz o tych sprężynach na siłowniki jest coś gotowego do naszych R75 ?
https://www.youtube.com/watch?v=n4QIbc2mcJ0
[ Dodano: Pon Sty 07, 2019 22:16 ]
Zauważyłem że otwieranie i zamykanie od środka działa tylko na jednym guziku do zamykania Nie wiem tak ma być ?
_________________ --------------------------------------------------------------------
Jest MG TF Xpover gray - srebrna strzała
Jest i Rover75 -złota strzała
artmati ogarnąłeś samo podnoszenie klapy bagażnika bo mi też chodzi coś takiego po głowie? Może ktoś wie jakie siłowniki do tego ? A może trzeba by wpierw poczytać angielskie fora, widziałem gdzieś, że temat był linkowany ?
Panowie,
jak widać w innych wątkach, zacząłem po kilku latach inwestować w Roverka.
Piszecie o BVU 1521 i 1522 by otwierała się klapa bagażnika.
Pytanie czy może być moduł z anglika? Czy to robi jakąś różnicę?
_________________ Każda podpowiedź jest dla mnie bezcenna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum