Wątpię żeby ktoś chciał wydać części na miesiąc xD
Z tego co się dowiedziałem potrzebne by były gumy od stabilizatora(różne grubości) i ewentualnie poduszki skrzyni i silnika reszta jest taka jak w dieslu
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 11, 2014 16:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Lis 2012 Posty: 235 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Nie Kwi 06, 2014 11:18
I jak tam stoją sprawy?
Sam byłbym zainteresowany na pewno poduszkami bo po mapkach i nowym sprzęgle dostały trochę po tyłku, a teraz pora na wtryski więc trzeba by pomyśleć nad czymś innym niż klej do szyb
Co do zawieszenia mają do miesiąca czasu wstawić na stronie komplet aczkolwiek można już zapytania wysyłać z zamówieniem bo ja odebrałem już komlet silnik odpaliłem na nowych poduszkach ale jeszcze nie zdążyłem włożyć zawieszenia
Co do zalewania silikonem to chodzi Ci o poduszkę olejową? Tą gruszkę? Jeżeli tak to jedyna poduszka której nie robiłem ze względu na to że z poliuretanu nie uda się osiągnąć ugięcia takiego jakie powinna dawać odradzili mi to z właszcza w dieslu
Wysłany: Nie Kwi 06, 2014 14:03
Nie akurat ta poduszka pozostała nienaruszona bo pewnie bardziej odpowiada za płaszczyznę pionową, a nie zauważyłem żeby się coś z nią działo, chodzi mi o poliuretany do 9, 14, 19 z tego linku:
Twardość miała być fabryczna a jak siedzi to musiałbym auto postawic na kola bo jak narazie z kobyłek nie spadł cenowo musisz się dopytywać najdroższe są tuleje belki bo 65zl cos takiego za szt
A i niewiem czy tej poduszki od skrzyni na twoim foto nr 19nie trzeba wysłać bo u mnie jest zalana cała
Pomógł: 26 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 587 Skąd: Civitas Kielcensis
Wysłany: Pią Kwi 11, 2014 10:16
Czy te dorabiane Poliuretany na tylną belkę będą pasowały do R200 1.4 16V 103km? dokładnie 214Si ? jeżeli tak byłbym zainteresowany zakupem dwóch sztuk
Witam,
Niestety dane potrzebne do powtórzenia rekonstrukcji gdzieś się "zapodziały" ... Jesteśmy w stanie wyprodukować te tuleje ale potrzebujemy 1szt. tulei belki na wzór .
Cena - 75 zł za sztukę .
Pozdrawiam.
Fabryczne elementy są z innego materiału? Czy to są elementy, które się zużywają i należy je wymieniać co jakiś czas? Jak rozpoznać zużycie? Co się zmienia z perspektywy użytkownika po wymianie tych elementów?
Fabryczne elementy są z innego materiału? Czy to są elementy, które się zużywają i należy je wymieniać co jakiś czas? Jak rozpoznać zużycie? Co się zmienia z perspektywy użytkownika po wymianie tych elementów?
Będę wdzięczny za przybliżenie tematu
Google jest pełne informacji
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
A ja wyslalem poduszki i w cztery dni dostalem je z powrotem pieknie wykonane i wypiaskowane. Miodzio
Dla zainteresowanych - koszt to 150 zl za jedna + wysylka.
Wysłany: Pią Paź 24, 2014 17:20
Nie ma szans żeby kupić same wkłady do poduszek? Bo ciężko będzie unieruchomić auto na kilka dni...
150 zł od sztuki czyli 450 za komplet? Pozycje 9,14,19 ze schematu:
http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID001238
tuners, Cześć. Mam takie pytanie do ciebie. Znalazłem na forum twój post odnośnie poliuretanów do ZR. Wiem że to było dawno ale na czym to stanęło? Jest możliwość, żeby to dostać ? Duża była różnica w cenie między strongflexem a tymi z Olkusza?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum