Blenda naprawiona, przylutowane nowe kable i światełko już jest. Niestety problem czujników cofania pozostał. Światła cofania się załączają po wrzuceniu wstecznego więc czujnik w skrzyni odpada.
Może to głośnik? Tylko jak to sprawdzić. Jakieś sugestie?
Witam. Jest to mój pierwszy post na forum, więc jeszcze raz witam serdecznie. Jednocześnie zwracam się z problemem dotyczącym świateł cofania (raczej ich brakiem). W moim 75 1.8 jest czujnik w skrzyni biegów, lecz nie ma przewodu do czujnika. Szukałem, myślałem że gdzieś odłączył się i swobodnie wisi, lecz "wsiąkł" bez śladu. Szukałem też miejsca, gdzie ten kabel powinien być wpięty z "drugiej strony", ale też nie znalazłem żadnej złączki lub coś takiego. Pomyślałem, że kupię ten przewód i wtedy będę szukał miejsca do wpięcia, lecz w sklepach i na aukcjach jest nie do kupienia. Może miał ktoś podobny problem? Gdzie może być miejsce do wpięcia przewodu od czujnika i gdzie takowy można nabyć?
Pozdrawiam!
kumpel miał podobnie po naprawie wysprzęglika, mechanik gdzieś wcisnął kabel i znalazł go dopiero jak wyjął skrzynkę akumulatora.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum