Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 15:46 Felgi do Rovera 75!!
Siemka! Czy pomoglibyście wybrać jakieś felgi do mojego Roverka?? Teraz są zwykłe kołpaki, a przy zmianie opon na letnie chciałbym też kupić jakieś felgi Do 1100 zł za komplet 5x100 ET50, za odpowiedzi z góry dzięki
P.S. Aha i zapomniałem dodać, że mają być 15"
Ostatnio zmieniony przez milo501 Wto Kwi 10, 2007 17:38, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 15:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
pwoiedz mi czy zalezy Ci na komforcie czy na wyglądzie auta - kompromis?? Jakiego koloru auto i wersja wyposażenia - to ważne np. czy auto ma serbrne listy z boku i z dołu.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Miałem dokładnie taki sam dylemat z wyborem felg, ponieważ oryginalne postanowiłem zostawić na zimę a na lato kupić jakieś inne. Wybrałem takie. Jutro jestem umówiony na montaż, wiec naturalnie podziele się foto jak całość się prezentuje.
Piotrass, mógłbyś przesłać mi zdjęcie jak wygląda teraz Twój Rover? Z góry dzięki
P.S. aha sorry nie doczytałem, że jeszcze nie są zamontowane Więc jak zamontujesz to daj znać
Pierwsza fotka na felgach dezent, druga dla porównania na fabrycznych
Sorry za fotki telefonem, akurat nie mam cyfrówki.
Do dezentów dokupie jeszcze takie emblematy i myśle, że będzie ok.
A Waszym zdaniem?
ładne.. przy czym zawszę będe się uperiał ze w przypadku r75 orginalne felgi bardziej kryją gumowośc (wysokośc opony) Dezent wygląda rasowo, ale i obnaża wysoki profil
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Sro Kwi 11, 2007 19:06
milo501 napisał/a:
sliwka, osobiście mi się nie podobają Pozatym rozstaw 4x100 ja potrzebuje 5x100
no to pomogłem..
Te 15" felgi na 75 wyglądają biednie trochę.. malutkie się wydają i giną w nadkolach. Wydaje mi się że 16" do tego Roverka to minimum, a i tak dopiero 17" zaczyna się ładnie prezentować. Na 16" komfort chyba za bardzo nie ucierpi a będzie wyglądał dużo lepiej, więc...
ale to jest moje zdanie, może mam spaczony gust i wogóle jeśli nie chcesz wydać więcej niż 1,1k zł to mojego posta można wyciąć bo tylko zamęt wprowadza
Witam ja też jeżdżę na fabrycznych i myślałem o zmianie, co myślicie o tym nie ten rozstaw śrub, ale może występuje w pasującym. Troszkę nawiązuje do fabrycznych, ale to może być plus, bo nad fabrycznymi to projektanci tego samochodu sporo siedzieli.
http://allegro.pl/item172...aewo_felga.html
nixon75, w zasadzie brzydkie nie są, ale wydaje mi się, że nie chyba nie pasowały by do 75... Moim zdaniem za bardzo się świecą
sliwka, jeżeli wziąłbym felgi 17" to musiałbym wsadzić opony na niskim profilu... A na komforcie by samochód ucierpiał... A w zasadzie 16" nie dużo różnią się od 15", poza tym mam letnie opony w dobrym stanie... Kupiłbym 17" i musiałbym od razu wydać następne pare stówek na oponki... zimowe mam 15" ale mógłbym jeździć w zimę na kołpakach, ale letnie mam w dobrym stanie... poprostu zostanę przy 15"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum