Dotarliśmy wczoraj choć ze sporym opóźnieniem ponad godzinnym (omijajcie Zelów bo tam jak wjedziesz to już nie ma wyjazdu prawda zetes ?) Teraz podziękowania:
1. Dla siemiona i reszty organizatorów za "podnoszenie porzeczki" coraz wyżej. Naprawdę doskonale zorganizowany zlot pod każdym względem.
2. Tomasowi i Ines za trase na zlot wspólne pomieszkiwanie i za doskonały rajd (hah mój pierwszy w życiu).
3. SyntaXowi, Tomasziemu i kolegom od streczowania aut za pogaduchy i wspólne integrowanie
4. dobrze Brt że miałeś alkomat bo człowiek jakoś tak spokojnej jedzie potem.
5. emes, zetez, tronsek, sabzu, Ryszard za wspólny powrót.
[quote="Sabzu"]
tronsek napisał/a:
Sabzu napisał/a:
Po drodze do domu otrzymałem mandat 300 zł i 8 pkt. karnych
Przykro mi Zainwestuj w CB. Szybko się zwróci
Sabzu napisał/a:
Nie lubię takiego giganta na dachu wozić Teraz muszę na nowo nauczyć się spokojnie jeździć ^^ A miałem kupić zderzak i drzwi!
To kup sobie malutką antenę i malutkie radio jak moje a będziesz zadowolony i żadnych gigantów na dachu nie będzie.
Było MEGA fajnie i oby tak było zawsze albo lepiej.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 17, 2013 08:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dziękuję, dziękuję, jeszcze raz dziękuję organizatorom na czele z Siemionem oraz jego małżonką Agnieszką za profesjonalne zorganizowanie zlotu. Uczestnikom za dostosowanie się do organizatorów i stworzenie bardzo miłej atmosfery.
kasjopea napisał/a:
Przy okazji jeszcze raz gratulacje dla naszego kierowcy za wywalczenie 3 miejsca w tej konkurencji.
. Bez Waszej pomocy byłoby to nieosiągalne, zatem pozwolę sobie na oddzielne podziękowania dla moich pilotów : Kasjopei, emesai i Ryszarda, chłopaka, który przybył na zlot z Anglii. Byłem bardzo mile zaskoczony jego zaangażowaniem w odszukiwaniu obiektów.
Do zobaczenia na kolejnym zlocie.
[ Dodano: Pon Cze 17, 2013 09:45 ]
sknerko napisał/a:
(omijajcie Zelów bo tam jak wjedziesz to już nie ma wyjazdu prawda zetes ?) Teraz podziękowania:
potwierdzam.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Hey wszystkim.
Wróciłem z małą przygodą - 1km od domu pękł króciec przy zbiorniczku wspomagania ale to moja wina -- a bo wytrzyma
Zlot był mega - Trochę żałuję że przez podciętą o krawężnik oponę nie mogłem startować w konkurencjach ale mówi się trudno.
Okolica świetna, jedzonko super a atmosfera jeszcze lepsza.
Teraz podziękowania:
Sknerko za super towarzystwo i uświadomienie jak prosto można ogarnąć Rave - Kurde a ja się męczyłem wertując wydruki i nie wiedząc że można równolegle odpalić kilka okien.
Siemion - Za organizację - Chciał bym mieć takiego szefa w pracy.
Kasjopea i niestety nieobecna Violla - Za mega organizację
Dziękuję też za dostrzeżenie Łódzkiej grupy i nominowanie naszej kochanej koleżanki na sekretarza - Dziewczyna daje z siebie wszystko.
Brt Dzięki za alkomacik bo po tym jak mi Sknerko z Anią i Czarkiem polali w sobotę miałem wątpliwości.
AniaCzarek z forum Landhelp.pl - za pomoc i namiary w znalezieniu półośki dla kolegi Tuners
Tunersowi i Jego dziewczynie Za to że bawili się do końca w dobrym humorze pomimo perspektywy wracania na lince
Firq - Za rewelacyjną koleżeńską postawę i poświęcenie by kolega Tuners mógł wrócić cało do domu
Koledze od Galeona i Jego żonie - Za wspólne gatki - Mam nadzieję że z paliwkiem to było to co myśleliśmy.
PS: Słodkiego macie tego bobasa
Svenik Maverik za towarzystwo
Kurcze tak na prawdę to dziękuję wszystkim bo z każdym po trochu porozmawiałem, dowiedziałem się czegoś ciekawego, integracja była super.
Cześć wszystkim Zlotowiczom Bardzo było fajnie!!! Mój pierwszy Zlot i taki udany ... Ciesze się, że udało mi się dotrzeć i zobaczyć kto kryje się za jakim nick'iem ....Organizatorom oraz uczestnikom dzięki za fantastyczną zabawę i atmosferę. Walkie ... Twoja pigwówka była pierwsza klasa Pozdrawiam Współlokatorów zarówno z Willi, jak i Brdy i przepraszam za okupowanie łazienki ... i dziękuję mojemu kierowcy Dudkowi w Rajdzie Huboszy87 za cierpliwość do mocno nieopierzonego i momentami roztargnionego pilota...
Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku....
Czekam na kolejne zloty
Daaaawno mnie nie było na ROVERkowym zlocie, więc miałem spore zaległości towarzyskie, widziałem totalnie nowe twarze, ale również te, które zapamiętałem ze "starych" czasów.
Bardzo dziękuję za miłe towarzystwo, a szczególnie walkie i Brt, którzy dzielnie znosili mojego kaca podczas sobotniego rajdu.
MaReK - dziękuję za przeprowadzenie przez "rwącą rzekę" w piątek w drodze na ranczo , za zmianę języka w komputerze pokładowym na inglisz oraz podwózkę z wyciągu do naszego ośrodka
kasjopea - bardzo, ale to bardzo miło było Cię poznać Jesteś super-pozytywna, czekam na zlot jesienny
Rhos - fajnie było spotkać kogoś, kto jeszcze lepiej niż ja cytuje "Chłopaki nie płaczą" i potrafi z wielką pasją opowiadać o inseminacji bydła
maciej, gonia, Tomi, Senn - super było Was znowu zobaczyć i pogadać
IInvit - dziękuję za whiskey z colą i różowy spray do włosów
tuners i Asia - miło było Wam towarzyszyć w drodze powrotnej do Krakowa
emes i dzieju - jak dobrze, że zawsze znajdzie się ktoś, kto poleje czystą żołądkową gorzką potrzebującemu (mam takie wspomnienie, że to Wy mnie obsługiwaliście w piątek )
Ponadto dziękuję wszystkim zlotowiczom za stworzenie wspaniałej atmosfery zlotowej.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
To i przyszła kolej na mnie, żeby wam wszystkim podziękować za kolejne miłe spotkanie
Siemion - za wspaniałą organizację zlotu, miejscówka super, ąż żal było wracać
MaReK - kolejny raz uratowałeś mnie z obsesji bolącego zęba
Mrówka i sknerko - za wspólną podróż na zlot oraz to że ze mną wytrzymywaliście
emes i tomaszi - dzięki za super wieczorne pogawędki
zetes - dzięki że wstrzymałeś piątkowy mecz, aby Tomas mógł z wami zagrać
Maverik - za to że pozwoliłeś Tomasowi przegrać płytę, wynudził mnie piosenką, która tak bardzo mi się podobała
Nie sposób wszystkim podziękować z osobna, cieszę się że znów mogłam was wszystkich zobaczyć.
Tomas dzięki bardzo, że mnie ze sobą zabrałeś
_________________ Koordynator na miasto Poznań i okolice-CzARnA InEs
Skarbnik klubowy - o kasę nie macie co się martwić
Bardzo fajny zlot
Dziękuje za wspólne mieszkanie
Na nocnym " rajdzie" Audi zostało znalezione. Schowali się w krzakach i tylko tablica się świeciła. Oo chyba długo sobie nie będą " rozmawiali" w takich miejscach
Nie spodobało mi się to, że daleko od Was mieliśmy domek, chociaż domki typu Brda były obok Rancza. A większość zlotowiczów Wespy mieszkało obok nas, a tylko kilka osób obok Rancza, więc nie wiem czemu zostaliśmy tak wszyscy rozrzuceni. Jedzonko jak dla mnie średnie.
Ale ogólnie na takich zlotach chodzi o atmosferę, która jak zawsze okazała się wspaniała. Do zobaczenia na kolejnym zlocie
Marek Już wiem co to jest "króliczek Harry" teraz Ewelina się ze mnie śmieje...
Każdy dobry zlot można poznać po tym, że odnosi się wrażenie, że był za krótki... i ten właśnie taki był
Wielkie podziękowania dla osób z „Zad. 4” . Ponadto podziękowania dla pozostałych osób, które przyczyniły się do organizacji Zlotu.
Do tego pragniemy podziękować:
- Walkie, BRT, SENN – za towarzystwo domkowe,
- Rhos, SENN – wspomożenie w rajdowych zmaganiach,
- Vilgosław – m.in. za opowieść o wypadającym ...
- Madzi Asterixa za kawę,
- Gusiakowi, Just4, Dudusiowi i Kruchemu za towarzystwo na zlocie i drodze powrotnej,
- Całej ekipie piątkowych balangowiczów,
- Dziadowi... ups przepraszam Dziejowi za prezentację możliwości tapicerskich pokrywaniem skórą.
No i oczywiście wszystkim, którzy głosowali na Pięknisia Zlotu... to było dla nas duże zaskoczenie.
Również chciałbym podziękować wszystkim zlotowiczom i organizatorom.Każdemu z osobna i wszystkim razem. Było super, dopiero wczoraj zdałem sobie sprawę że było za krótko i za mało. Żałuje że nie urządzilismy sobie z Dorotą pielgrzymek by poznać wiecej nowych ludzi, ale nadrobimy to na następnym
Dzięki i do zobaczenia na jesiennym.
Również przyłącze się do podziękowań.
Był to mój pierwszy zlot i na pewno nie ostatni. Jak dla mnie było super.
Podziękowania dla greg-si, Żabie, Rhos, WitekWawa, maniu48, Martynce i Remiego, za wspólną podróż do ośrodka i spędzenia miło czasu na zlocie.
Moni, Adrian, szoso i Tomashi za wspólne pomieszkiwanie w domku i towarzystwo.
I ogólnie dla wszystkim z którymi miałem okazje pogadać.
- Gusiakowi, Just4, Dudusiowi i Kruchemu za towarzystwo na zlocie i drodze powrotnej
Goniu i Tomi... Instytucjo Wspierająca .... Myślę, że mogę napisać w imieniu wszystkich: Cała przyjemność po naszej stronie .....
p.s. Zauważyłaś, że moja Biedrona potrafi latać? 190 km/h na liczniku... byłoby więcej, ale zaczeła się trząść i musiałam Dudka przystopować Nawet nie wiedziałam, że potrafi osiągnąć taką prędkość...
Adrian, Tobie dziękuję za wszystko. Za dzielne znoszenie miliona moich pytań, rozwiązywanie miliona problemów związanych z wyjazdem, rozwiewanie miliona moich wątpliwości. Za wspólną podróż, za towarzystwo na całym Zlocie, za dopilnowanie abym się nie uszkodziła za bardzo za Warszawę i zadbanie, abym w drodze powrotnej wsiadła do odpowiedniego pociągu wziąłeś na siebie całą odpowiedzialność a wszystko wyszło perfekcyjnie. Ogromny szacun.
Mam nadzieję, że schody będą jeszcze działać. I wrócę po tego gołębia
szoso, dziękuję za zabranie mnie na pokład swojego bolidu, za wyczerpującą podróż na lotnisko za wspólne spędzanie czasu na Zlocie i za to, że nie uciekłeś w sobotę
greg-si, przede wszystkim dziękuję za motywację, za "nie szukajcie problemu tam, gdzie go nie ma". Od tego wszystko się zaczęło. Dziękuję za piątkowy wieczór, za Rajd i ostrzeżenia przed wrzucaniem wstecznego Za zachowanie spokoju w momencie gdy podpisywałam się na Roverku
Adrian, szoso, leszczu, Tomaszi dziękuje za wspólne, bezkonfliktowe pomieszkiwanie pod 10
Piątkowej ekipie ( Adrian, szoso, greg-si, leszczu, Remigiusz, Raptile, maniu48, Martyna, Piotrek, o kimś zapomniałam?) za świetny wieczór Żaba, podziwiam
Sobotniej ekipie za świetny wypad, za piękne widoki, super atmosferę Audica była dobra kruszan, fajna ta 600
Dziekuję Rajdowej Ekipie - zmieniamy pilota bo "jedź w te drugie prawo".... no cóż
No i oczywiście dziękuję organizatorom - świetne miejsce, mnóstwo atrakcji, wszystko dopięte na ostatni guzik.
Czekam na następny Zlot i mam nadzieję, że uda mi się poznać więcej uczestników
A ja tradycyjnie podziekowac pragne zarzadowi bo zlot jak widac udany Szkoda, ze tak krotko moglismy sie z wami widziec, ale zycie... odrobimy na nastepnym zlocie ktorego juz sie nie moge doczekac !
PS. zouza tez dziekuje
Pierwszy nasz zlot i niezwykle udany, szkoda że nie mogliśmy zostać na sobotę .Następnym razem będziemy na całym
Dziękujemy wszystkim za niezwykłą atmosferę .Organizatorom za wysilek włożony w organizcję zlotu.
Szczególne podziękowania dla MaReK dzięki któremu nasz 75 teraz bez problemu może wyprzedzić dwa Tiry na raz
To i ja przyłączę się do wspomnień i podziękowań. Cieszę się, że znów mogłam uczestniczyć w Zlocie i to w takim. Miejscówka i organizacja były pierwszorzędne więc brawa dla Zarządu za organizację super zlotu.
Chciałabym podziękować też Brt i Senn, za to że ani razu mnie nie obudzili i przeprosić za budzik
Goni i Tomiemu, za domową atmosferę i wspólne mieszkanie
Vigoslavowi, za podzielenie się wiedzą o wypadającym.... oraz o innych schorzeniach
Brt i piterowi34 za pilotowanie na zlocie, choć może na mniejszym kacu byłoby pudło
Rhosowi, za gigantyczną dawkę śmiechu - stary jesteś nie do podrobienia
Just4 - fajnie było Cię w końcu poznać, zapraszam na pigwę
Kruchemu za pierdy z farszem
IInvit i Kruszonowi za nocne pogaduchy
I wszystkim pozostałym za super zabawę i atmosferę.
_________________ Nic nie trwa wiecznie...
Ostatnio zmieniony przez walkie Pon Cze 17, 2013 20:43, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum