W ostatnim czasie za zdjęciach z hostingu photobucket pojawiły się takie miniaturki
Please Update Your Account to Enable 3rd Party Hosting
Z tego co doczytałem to odblokowanie zdjęć jest możliwe po wpłacie dużej kasy rocznie chyba że coś źle rozumiem. Macie jakiś pomysł na to albo polecacie jakiś inny darmowy i dobry hosting który by miał możliwość generowania linków zdjęć w postaci miniaturek
Wysłany: Czw Lip 20, 2017 10:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
prebenny, directupload.net, niemiecka solidność. Jeszcze nic mi nie zniknęło, grafiki wczytują się szybko.
Photobucket nigdy nie tolerowałem i nie rozumiałem, dlaczego ludzie chcą na to zdjęcia wrzucać. Hotlinki usilnie próbowało otwierać jako ich stronę, zawaloną reklamami.
A czemu nie hosting Googla? Przecież do każdego maila macie 19GB do dyspozycji za darmo. Jak mało to można dopłacić do kolejnych 100GB - 90zł/rok lub 1TB 470zł/rok
Ja wszystkie zdjęcia wrzucam do siebie na dysk i linkuję na forum (aukcje allegro podobnie). Póki sam nie usunę nigdy nie znikną (chyba, że Guglacz splajtuje)
Pomysł kiedyś podsunąłem Tunersowi i zdaje się też z tego korzysta w swoim wątku o Czarnobylu.
Ach! Zapomniałbym o najważniejszym. Jak dokonać directlinka.
W miejsce KEY wklejamy kod obrazka lub pliku udostępnionego publicznie (to pogrubione)
https://drive.google.com/file/d/0B0lZV0qCDCw1czNxZC1jdzlhaGM/view?usp=sharing
Jest trochę roboty, bo każde zdjęcie trzeba z osobna udostępniać ale od czego jest notatnik śmierci i funkcja znajdź i zamień? Trochę pomyślunku i wcale dłużej nie schodzi jak wrzucenie na jakiś hosting zdjęć.
Chyba nie muszę mówić, że GoogleDrive można pobrać na kompa i wszystkiego dokonać z tego poziomu.... Za duże zdjęcia seryjnie zmniejszyć w skrypcie PhotoShopa i takie tam podstawy ynternetów
Jak kto woli.
jak komuś zależy to może przeimportować obrazy z photobucket na inny hosting żeby nadal się wyświetlały na przykład na aukcjach, forum itd. bo płacić taki kawał szmalu to bez sensu.
Nie ale w granicach rozsądnego korzystania masz fotolister za darmo, ewentualnie śmieszny abonament 5 złotych dajmy na to. Na photo i tak masz limit żebyś nawet płacił te 400$ a fotolister? -bez limitu. Tu masz artykuł: https://esprzedaz.com/artykuly/a/139/esprzedaz-pomaga-uzytkownikom-serwisu-photobucketcom Nie zawsze to co zagraniczne jest lepsze zwłaszcza, że esprzedaż już nie wiem, ze trzy lata obserwuję i ciągle się rozwijają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum