Wysłany: Czw Sie 09, 2007 09:35 Pozdrowionka dla reprezentantów w Rewalu :)
No właśnie - dwie dwusetki (jedna 3d druga 5d) widziane w Rewalu z tydzień temu przy kiosku niedaleko zejścia z klifu na plażę - chyba ul. Różana. Właścicieli nie widziałem ale samochody nasze na 100% bo oznaczone
Także serdeczne pozdrowienia.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 09, 2007 09:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W ramach pikantnego szczegółu dodam, że ten 3d był granatowy, natomiast 5d biały.
Widzę, że mają pogodę - jeśli jeszcze tam siedzą - zazdroszczę bo mnie aura nie rozpieszczała...
po wymienionych kolorach to by się zgadzało, że "krówka" Violli, MaReK i Brt
pogody już nie mają , ponieważ już w tą niedzielę się widzieliśmy
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Zgadza sie w pełni THX za pozdrowienia. W Rewalu byliśmy jakieś 4h. Odwiedziliśmy Mariana_K który w ramach pracy przyjechał tam z ekipą Lata z Radiem. Moze też go widziałeś, jeśli byłeś w czerwonym namiocie po prawej stronie placu, przy namiotach Pur'a No właśnei przy okazji THX dla Mariana za spotkanie i pozdrownienia dla drugiego Adama Sorki, że tak "trochę" nie udało nam sie pozegnać, ale jeszcze sporo km było przed nami
Nas tez aura nie rozpieszczała, ale tragedii nie było. Zawsze jak wsiadaliśmy do auta, to było słońce, a jak w planach było plażowanie to padał deszcz ale i tak było fajnie
mgen ty łosiu... mogłeś zostawić jakaś kartke z numerem telefonu
To my objazd wybrzeza robilim w poszukiwaniu klubosympatykow, a tu prosze Jaki ten swiat maly
- poznajesz?
- te dwa poznajesz ?
[ Dodano: Czw Sie 09, 2007 3:36 pm ]
Cytat:
Nas tez aura nie rozpieszczała, ale tragedii nie było. Zawsze jak wsiadaliśmy do auta, to było słońce, a jak w planach było plażowanie to padał deszcz ale i tak było fajnie
No nie przesadzaj Barcik... ja uwazam, ze wielokrotnie bylo na odwrot... w koncu gdzies zesmy sie opalili
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
http://www.marek.idzik.pl/rover/tedwa.jpg - te dwa poznajesz ?
jak wam śmiesznie te antenki stoją
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Autka sa akurat focone w Zarnowcu (vis a vis elektrowni). Wybralem takie dwa bardziej reprezentacyjne
Koszulki klubowe, ze zlotu w Jachrance
A osob nie miales poznawac tylko wlasnie tlo ... zjezdzalania, zejscie i plaze o szerokosci 2,5 m i gestosci zaludnienia 2,5 mln ludzi na jeden mm kwadratowy
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
(...) tylko wlasnie tlo ... zjezdzalania, zejscie i plaze o szerokosci 2,5 m i gestosci zaludnienia 2,5 mln ludzi na jeden mm kwadratowy
Ta, to było to zejście na plażę w samym centrum. Ja eksploatowałem to zejscie niedaleko Waszego miejsca postoju - tam podobnie ale zaludnienie znacznie mniejsze
Czyli Ty widziales nas na tej sciezce szutrowej na przeciwko kiosku i warzywniaka?
Dokładnie. Co prawda ścieżka ZTCP nie była szutrowa ale warzywniak i kiosk jest. Auta stały jedno za drugim na przeciwko warzywniaka.
MaReK napisał/a:
Tam w/g mnie plaza byla bardziej kamienista nie?
Zgadza się, ale za to można sie rozłożyć z parawanikiem, leżaczkiem i z dzieciakiem zamek wybudować, bo na tej "głównej" to można było tylko z ręczniczkiem 0,4x1,6 - bez parawanika i foremek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum