Pod koniec lipca, byłem w Pobierowie przez tydzień czasu na wczasach, i bez organizowania spotu naliczyłem dziewięć Rover'ków, głównie 400 i 200. Jak na taką małą miejscowość, to całkiem spora ilość. Jako, że jestem już po urlopie i odległość spora, to na pewno nie pojawię się.
Witam, chciał bym odświeżyć temat, w związku z tym, że dużo osób widzę w roverkach nad morzem czasem też klubowicze, no i wczoraj na szczecińskim mini spocie rozmawialiśmy, że to był by dobry pomysł aby zrobić spota nad morzem. Lokalizacja myślę, że do ustalenia od Świnoujścia do Niechorza. Myślę, że mogło by być fajnie ponieważ jest tu masa miejsc bardzo fajnych, a do tego można by porobić zdjęcia autek do kalendarza, zgodnie z tematyką na sierpień: Wasze samochody nad wodą.
emes, Mi pasuje. Jeżeli też ktoś by potrzebował lokum to da się załatwić.
[ Dodano: Wto Sie 16, 2011 12:46 ]
Co do miejsca to może to stare lotnisko pomiędzy Łukęcinem a Pobierowem, tam bardzo często są spoty, ostatnio jak jechałem to był WV sirocco. Teraz jest tam normalna droga, ale bardzo szeroka i jest mnóstwo miejsca. Co wy na to? Może ktoś ma inną propozycje?
Jeżeli chodzi o miejsce to nam w zasadzie obojętne. Dajcie tylko konkretny adres lub miejsce, gdzie możemy na Was poczekać. Nie znamy okolic Pobierowa aż tak dobrze.
Współrzędne GPS nie pomogą, bo moja Automapa nie umie po takich prowadzić
Tak wstępnie rozmawialiśmy z emes, że możemy się spotkać w Międzywodziu jutro czyli w dniu: 20.08.2011. godzina jeszcze do ustalenia ale myślę, że coś około 17.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum