No ludzie była gadka o spociku w Królowej Wodzie że spotkamy sie większą ekipą , może sierpień lub wrzesień to już bez różnicy ,zakładam teraz temat żeby było więcej czasu na namysł gdzie co i jak , dawajcie propozycje
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 19, 2008 09:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Sob Lip 19, 2008 09:25
A teraz to jestem za i co wazniejsze - kopnął mnie w pracy awans wiec teraz wszystkie weekendy mam luźne czyt. pracuje jak czlowiek ) więc stawiennictow (zakładając, ze nie bede na urlopie siedział po drugiej stronie polski) juz obowiązkowe jak dla mnie.
I mam propozyszyn co do atrakcji na spocie...ew. spot jednodniowy ale extremalny
Tylko pytanie - kto nie lubi quadów??
(gratulacje ja lubię quady). I sie pisze tym razem nie dojechałem do Królowej z wiadomych powodów co dla niektórych ,auto u lakiernika ale tym razem na 100 jestem
gratulacje za awans , również lubie Quady nawet jednego posiadam ale wiecie wolałbym cośik z grilla ,posiedziec' pogadac' pivo wypic a na extrem może kiedy indzie ,aha witam Marcinie WKONCU NIE TYLKO SPOTY W łOMZY NA KAUFLANDZIE ALE I FORUM nas z łomży jedzie teraz jak narazie 3 auta ale akcje robimy niedługo , atak na R
Zgodnie z moim zawodem...wywołuje wszystkich do tablicy i tak:
Marek, Violla -zapraszam Was na dobre włoskie jedzenie do miejsca które kiedyś Wam pokazałem, "prawdopodobnie najlepsza pizza na świecie"
tym samym: proponuję zorganizować spota w Łomży miedzy 2-10 sierpnia -w tym okresie bedą np. Mikrolotowe Mistrzostwa Europy można by z tego uczynić dodatkową atrakcję. Opcji jest wiele, nudno nie bedzie
ŁOMŻA 2-10 Sierpnia -oto moja propozycja
odległości
-z Warszawy 140km
-z Białegostoku 80km
-z Ostrołęki 28km ( czyli Kris się nie wymiga )
króko mowiąc wszyscy mają rzut moherowym beretem
Marcin zawierz w me zdolności obserwatorskie - to jest miejsce gdzie:
Można zrobic grill, ognisko, lub zamówic z kuchni.
Siedzieć, leżeć, jeździć konno (tak,tak)
Pojeździc quadem po 1,5km torze, który jak najbardziej zasługuje na miano Extremalny dla każdego kto nie zasiada regularnie za sterami takiego ustrojstwa. Do tego do wyboru jest sprzet o poj. 150 lub 250ccm, so...tylko wiadomo - 1 dzien to z browkiem cienko.
Mnie już to nie bawi (quada mam na co dzień ) ale na grilla czemu nie , Thrillco podaj gdzie to jest i jakieś konkrety cena itd , ludzie jakieś inne propozycje, My z MarcinemB spadamy Z 16-17 na Nowe Guty (zależy od pogody może ktoś ma ochotę sie przejechac' )
Marcinie - ptaszki ćwierkały że będziesz miał czym teraz świecić (lampy)
tak lampki siedzą już na swoim miejscu , teraz jadę z Marcinem do Suwałk po nowy feluneczek i na spocik już w komplecie,ja sie pisze na wszystko ale wolałbym crossy na quadzie nie jeżdziłem , no raz na Marcina G jak na pierwszy raz poszło nieżle po prostym odcinku , wracając do bazy milimetry brakowalo do zderzenia z siatką sąsiadów
Tak właśnie może ktoś sie pisze na Guty z Nami
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 05:32
Ceny..o konie nie pytałem jadło..za 10-15zeta to każdy znajdzie wypas dla siebie. Z grillem to wiadomo, trzeba zagadać z właścicielem (swój czlowiek) i zrobic zakupki. Jesli noclegowaine wchodzi w gre to raczej tylko namioty. Quady - 10zeta 1 okr. a tor jest na tyle mocny, ze po dwóch ledwo człowiek się na nogach trzyma...naprawdę hardcore, pierwszy raz widziałem, zeby ktoś tak rekreacyjnie zrobił dość profesjonalny tor. jest trudny ale i miejscami szybki, i kazdy da rade jak mówiłem bo jest do wyboru mała 150tka i dla bardziej obcykanych wieksza 250tka. Poza tym nie trzeba przecież od razu zapi....ć
Ogólnie myśle, ze szczegóły pobytu trzeba by było dogadac indywidualnie z szefem przybytku. Miejsce zwie się Zajazd Zaścianek.
Oferta bardzo pro - obsługa bardzo, ze tak to ujme - kontaktowa...jedynie pani domu zachowuje zimny dystans Jak każda kobieta, która kreci głową swojego faceta
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 15:57
Hmmm.... Jak tu się strasznie mało ludu udziela...
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum