A ja chciał założyć, ale stwierdził, ze w piątek to chyba za wcześnie i będzie bura i trza by do soboty czekać
Kruchy napisał/a:
Skoro nikt nie zalozyl, tzn ze wszyscy stali bywalcy beda
Ależ oczywiście ja będę.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Ja powinienem wpaść może nawet swoja czarna strzała wróciła z lakieru
Potrzebne pilnie lepy na tablice klubowe i lepa na na klapę klubowa.
Kto ma to niech weźmie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Trzeba na dzisiejszym spocie zorganizowac casting na nowa nazwe, dla nowego auta
Szkoda, ze nie bedzie juz to Rover
Ale co tam... nie tylko Rovery musza sie integrowac - prawda?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum