Ciężko z czasem proponuje jakoś w połowie Sierpnia żeby zdążyć poinformować wszystkich którzy nie śledzą forum. Może się uda jakąś większą "ekipe" zebrać.
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 07:19
Homi popieram
16.08 myślę że to dobry termin, tylko :myśli: może by tak zrobić coś wcześniej niż standardowo. Zbiórka mogłaby być standardowo pod dawnym Geant'em a potem wspólny wyjazd nad wodę
Jak się zapatrujecie na coś takiego
I może ktoś ma jakieś propozycje
west [Usunięty]
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 14:41
dlugi wikend jestem na koncercie niedaleko wrocka, ale jesliw roce do soboty to byc moze. postaram sie sledzic temat i mozecie mnie tak na 20-30% wpisac:)
pzdr
wyjazd nad wodę
Jak się zapatrujecie na coś takiego
I może ktoś ma jakieś propozycje
Powiem tak, dlaczego nie?
Najbliżej to będzie chyba Kryspinów, Bagry, Przylasek. Można też zaryzykować wyprawę trochę dalej np. do Łapanowa.
Może ktoś zna jakieś ciekawe miejsce..?
Nie wiem czy reszta chętna na takie coś?
Ps. Blisko to jest jeszcze otwarty basen na Bulwarowej.
15 to odpada, a 16, zalezy o jakiej porze, bo chcialbym po weselu byc w stanie prowadzic
Pomysl popieram, przylasek rusiecki docelowo tylko brac kobiety ze soba
Pozdrawiam
Wysłany: Wto Sie 11, 2009 22:42
Spot Kraków 16.08.2009 (Niedziela)
1. Ciacho4 & Tuńka[R75] - 100% (a może też R25 )
2. Homi [R200] - 95%
3.
4.
5.
Godzinę proponuję ustalić bliżej czwartku jak będziemy wiedzieli jaka pogoda się zapowiada
Gdyby było ciepło, to proponuję spotkanie się przed południem ok 10:00-11:00 (choć nie wiem czy to wcześnie czy późno dla innych, jak sądzicie ) pod WIELKĄ RURĄ a potem myślę, że Przylasek to dobra opcja
Natomiast gdyby pogoda nie dopisała to coś wymyślimy
Pogoda powinna nam dopisać prognoza meteo
Według mnie im wcześniej wyjedziemy tym lepiej, zajmiemy dobrą miejscówkę, na przykład jakby ktoś chciał później dojechać...
Homi , a może by tak przy godzinie 10 rano zostać , pod WIELKĄ RURĄ, chociaż ja tam widze 2 duże , będę po ciężkiej sobotniej nocy więc jakby się dało o 10 to by było super :). Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum