Wysłany: Nie Paź 04, 2009 16:47 ORGANIZUJECIE JAKIEŚ ZLOTY W REGIONIE KATOWICE-KRAKÓW
Witam WSZYSTKICH ROVERkowiczów!
Czy oranizujecie jakieś stałe spotkania,zloty np. w Jaworznie,Sosnowcu,Oświęcim,Trzebinia,Kraków,Katowice ?
Ponieważ jestem z miejscowości Libiąż i jeszcze nie byłęm nigdy na żadnym spocie Rovera,a mam go już prawie rok
Pozdrawiam i czekam na kontakt. Dawid
emes: temat przeniesiony ze Zlotów ogólnopolskich
Ostatnio zmieniony przez emes Nie Paź 04, 2009 20:33, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 04, 2009 16:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
z tego co widze w moim regionie chrzanów-libiąż jeździ coraz więcej roverków ponieważ stałęm ostatnio pod tesco w chrzanowie i wracam do samochodu a tu za wycieraczką karteczka "roverki.pl" to podejrzewam że moglibyśmy jakieś spotkanie zorganizować.
pozdrawiam
Ja sem z Bukowna więc mam niedaleko do Jaworzna i często tam bywam. Świetna miejscówka jest na Elektrowni, obczajcie jakie foty idzie tam zrobić na mojej stronce: www.kucik.pl ! Proponuję jakiegoś nocnego spota tam zorganizować, bo jest tam super My z kumplami tam często spotujemy.
Którą elektrownie masz na myśli
Jeśli EL.3 to jest tam tylko spory parking nic więcej.
W dni świąteczne jest mały ruch a w godzinach wieczornych to możecie zrobić ciekawe foty bo elektrownia jest fajnie oświetlona.
Poza tym, w tym miejscu przebywam codziennie więc troszeczkę mi obrzydło, ale polecam dla tych którzy nie widzieli jeszcze elektrowni
Ja obecnie jestem nie zmotoryzowany, muszę liczyć na komunikację miejską
_________________ Był 214 si LPG 16v 1.4 103KM 97r. Platinum Silver
Był R 25 2.0 iDT 113kM 05r. X POWER GREY MET
Nie wiem która to elektrownia, zobacz na stronie chyba widać co pisze na kominie. Ta jak sie jedzie na mysłowice.
Reddi [Usunięty]
Wysłany: Czw Lis 05, 2009 01:00
Po zdjęciach poznaje,że to Elektrownia III przy mojej byłej szkole
ehh to były czasy
Fashion też dobry pomysł tylko zazwyczaj samochodów od cholery ale da się zaparkować
A nocne spoty to jest to co lubię najbardziej
No to jak lubisz nocne spoty to pisz do mnie gg4358111, ja mam blisko a czas mam w zasadzie tylko nocami i baaaardzo często spotuję ze znajomymi, od Katowic przez Jaworzno, Olkusz, Skałę po Kraków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum