Wysłany: Pon Gru 14, 2009 23:14 Poznań nie lokalnie w styczniu
Tak jak już kilkoro z Was wie zamierzam w styczniu zwołać naszą Roverkową brać śladem ostatniego spotu Krakowskiego organizowanego przez andyhell'a tym razem w stolicy WLKP.
Program na razie luźny (zwiedzanie miasta, specjalnie dla Maniaqa pierożki na starym rynku,podjadę na tor Poznań i popytam czy dało by radę za jakąś rozsądną opłatą dla chętnych zorganizować wjazd..to by było coś )W najbliższych dniach postaram się zorientować co do cen i lokalizacji jakiś przystępnych noclegów. Mam nadzieję że jak najwięcej z Was postara się przyjechać. Na dziś to tyle bo już trochę odpływam po całym dniu. Czekam również na Wasze propozycje ( w granicach rozsądku ) Termin zależy od Was.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 23:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dalej my byliśmy z Zukowaty, w Krakowie to wy do nas możecie przyjechać tylko nie mówcie ze za daleko Jak będę miał grafik na styczeń to podam termina ale raczej każdy dam rade zachaczyć
vesper ta twoja bestyja , to jakas taka na pol gwizdka jezdzaca
ja tu patzre w opis i sie spodziewam 2.0t + dlubniecie,, a tu ZONK i 1.6
mniejszy nie oznacza gorszy ani słabszy..... poluje na 2.0t ale bez rezultatu na razie ale na wiosne do szwabów sie wybiore na polowanie i bedzie swapik......... mam nadzieje ze bedzie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nooo prze Państwa coś się ruszyło w temacie Z Torem właśnie ze względu na aurę sądzę że mogło by być fajnie. Typowo techniczna jazda i wyniki całkowicie nieuzależnione od mocy pojazdu. Jak już będzie wiadomo ile osób się zadeklaruje to podjadę i będę błagał o wjazd w rozsądnej cenie.
maniaq mam tylko obawy że jak pojadę to owszem zgodzą się ale postawią warunki że w aucie klatka i kask na głowie. Kask to raczej rzecz oczywista ale z montażem klatki na szybko może być problem.
Pozwoliłem dodać sobie kilka osób...ale chyba się nie obrażą
Ostatnio zmieniony przez Zukowaty Sro Gru 16, 2009 10:00, w całości zmieniany 3 razy
hvil [Usunięty]
Wysłany: Sro Gru 16, 2009 00:50
ja to pierwszy raz w życiu:-D tylko przejeżdżam omijając szerokim łukiem poznań zazezgranice ganiając:-) miło będzie raz turystycznie w tamte strony jutro popracuje nad moja Panią:-)
Kolega Heju miesiąc temu był na torze Poznań, ale to była zdaje sie impreza Automobil klubu. Tak przynajmniej można wywnioskować po jego profilu na youtubie.
wpiszcie tor poznań rover i pierwsza pozycja co wyskoczy. Ale może wie co nie co o możliwościach
Tak sobie patrzę na trasę to po lodzie może być ciężko.
Ja nie mam jeszcze grafiku na styczeń i nie wiem, kiedy będe miał wolne. Napewno pierwsze 3 weekendy stycznia mnie nie ma. Narty itd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum