Zaparkujemy auta na parkingu jak zawsze, ale zbierzmy sie na srodku pod sciana lub w wejsciu do carrefoura. Tam jest cieplej, nie wieje i mozna postac pogadac.
Ja nie wiem czy dotre na 20 bo mam zajety dzien.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
A może jednak Boston albo Da Grasso?
Tam będzie cieplej.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Zaparkujemy auta na parkingu jak zawsze, ale zbierzmy sie na srodku pod sciana lub w wejsciu do carrefoura. Tam jest cieplej, nie wieje i mozna postac pogadac.
ta.. faktycznie cieplusio bylo, zwlaszcza jak stalismy w przeciagu chyba was to bieganie po schodach rozgrzalo
My z wieska wpadniemy po "odchamianiu sie" w sali kongresowej
Wiec postoimy chwilke, zadam kilkanascie pytan mariuszowi o rozne samochody.
Potem obgadamy nieobecnych i do domu
Pozdro,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
To co? Parking przed Da Grasso i idziemy na górę CH Bemowo do Bostonu na Colę lub herbatkę?
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
ja tez bym chial podjechac ale nei wiem co planujecie, bo jak do tych knajpek, to trzeba jakis odswiezac zpowietrza albo maski gazowe , bo tam kotlownia taka ze szok.
ze staniem to niestety sredni pomysl , bo ma byc masakrycznie zimno O_o
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
We wtorek byłem w Bostonie i było w miarę ok, bo było mało ludzi.
No niestety, taki urok knajp, ale stać przy -20 st. C to ja nie chcę.
ja nieprzyjade bo mi dupe odmrozi juz calkowicie osobiście bym odradzała Boston w niedziele-pół okolicznego gimnazjum sie tam schodzi na karaoke,ponadto od jakiegoś czasu wejście jest płatne (podobno) ale to w sumie koszt minimalny.
_________________ Roverek 216 coupe - piękna ta bestia
Mnie nie bedzie, bo koncze prace o 22 w Piasecznie. Milego spotowania
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Perez, nie marudź tylko przyjeżdżaj, a knajpa - nie musi być Boston, ale jest największy w okolicy.
Czekamy na inne propozycje
macieju, czy jak przyjade 22:40 to ktos bedzie? Wydaje mi sie, ze juz nie
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
jest fajny pubik na dole maks gdzie można dobre ziemniaczki zjeśc i colke wypić, miałby ktoś narzędzia do odkręcenia akumulatora bo muszę żarówkę wymienić bo mi się wczoraj przepaliła(jakie są w w r45 ? h1?)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum