_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
A budziem cos krecic? Bo ja sie zastanawialem czy Swiftem nie pojechac, ale skoro cos, to wezme kanapke.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
ja pewnie będę, może tym razem nie zaj.. przy parkowaniu
Tomi, gdybyś mógł lusterko lewo zabrać i np. jedna felgę (jeśli to nie problem) to bym zobaczył na żywo i ew. potwierdził, że kupuję. Sprbuję jeszcze jutro się dodzwonić do Ciebie, żeby się przypomnieć.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Zobaczy się... jakiś scenariusz napisze życie, albo Tomi opowie o swoim...
Tylko, że do "zakup kontrolowany" potrzeba jest raczej światła dziennego niż jarzeniowego.
Joa napisał/a:
trzeba tylko przywiezc czarna paste do butow i Zabe sie przerobi
Ale to chyba jakąś eko, bo jeszcze mu gębę wysyfi
Roj napisał/a:
może tym razem nie zaj.. przy parkowaniu
Powiem Ci, że na prostej ciężko Cię dogonić, ale zakręty już gorzej Ci idą
Nie przejmuj się... ja już też w ten sam sposób co Ty przytarłem w garażu domowym zderzak. Ja nawet stwierdziłem, że przytrę więc się wycofałem, ale za późno stwierdziłem
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
autko jest niby umyte ale nie wiem w jakim stanie dotrze na spota na pewno w troszeczke gorszym powinienem załatwić ciasto:D biore sie zatem za pieczenie
mnie nie będzie jednak
Tomi, zadzwonię w sprawie lusterka i felg w tygodniu.
Marek, no niestety proste są dla szybkich samochodów a zakręty są dla szybkich kierowców więc muszę jeszcze popracować nad tym
Życzę wszystkim udanego spotu!
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum