Może by się wreszcie podnieść z tego letargu zimowego. Lato już za pasem, a my się spotkać nie możemy (nie licząc częstych mijanek na drodze). Zróbmy wreszcie coś
_________________ Jeśli w czymkolwiek pomogłem to wystarczy kliknąć "Pomógł" Wdzięczność gwarantowana
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 04, 2010 16:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dobrze myślisz Najbliższa impreza tam będzie dopiero 9 czerwca, więc jutro można sie spotkać. Moje plany troszkę się zmieniły, bo żona ma zaliczenie w Tyczynie około 13:30 ale to chwilkę potrwa i później jestem wolny. Jak coś to wysyłam Ci numer na PW
_________________ Jeśli w czymkolwiek pomogłem to wystarczy kliknąć "Pomógł" Wdzięczność gwarantowana
No niestety ja się nie pojawię ponieważ od 3 dni walczyłem z powodzią i skutkami jakie pozostały po niej. Natomiast powódź dotknęła moich rodziców i nie mam czasu dosłownie na nic tylko na sprzątanie tego całego syfu. Nawet nie wiem jak się nazywam a dzisiaj dopiero odpoczywam po ciężkiej pracy. Pozdro
_________________ POZDRAWIAM TIGER - "POWER IS BACK".
Ja nie dam rady. Będę tylko około 16:30 przejeżdżał przez "stolicę", bo moim teściom nawałnica zerwała wczoraj dach na domu w Klimontowie i jedziemy trochę pomóc sprzątać
WITAM.NIE BAWEM ODBIERAM MOJEGO ROVERKA OD LAKIERNIKA TO WKONCU MOŻE UDA MI SIE WYBRAĆ NA SPOT.POPIERAM PROPOZYCJE jaro12,ŻEBY ROBIC SPOTY RAZ W MIESIĄCU A DOBRZE.JAK SKONCZE BUDOWAĆ DOM TO ZAPRASZAM NA SPOT DO SIEBIE,PODWÓRKO MAM DUŻE TAKŻE POMIEŚCIMY SIE.POZDRAWIAM DJ AUGUST
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum