Wysłany: Pią Cze 25, 2010 08:28 Ostrołęka, Łomża i okolice - Szczytno, Ciechanów też
Dziekan napisał/a:
Generalnie Panowie skoro juz okazalo sie ze w sumie w Ostrołęce i Łomży troche nas jest to możnaby spocik zrobić, ja mogę z MarcinemG podjechać popołudnie któreś, to tylko pół godzinki spokojnej jazdy
Jako że wyszła propozycja od Dziekana, warto by pomyśleć o jakimś pólnocnomazowiecko-podlasko-warmińsko-mazurskim spocie
Kto chętny? Jakieś propozycje co do miejsca?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 08:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Fajnie fajnie może zróbmy na początek jakiegoś małego popołudniowego spocika żeby każdy po pracy mógł znaleźć czas, a imprezki w stylu dwóch spotów podlaskich z czasem
osobiście jak również w imieniu MarcinaG zapraszam do Łomży, nie dlatego że nie chce mi się jeździć, mam wrażenie że Łomża może być w centrum terenu z którego zjadą się potencjalni spotowicze, może wtedy i Białystok nas zaszczyci
(ps od 16 lipca mnie nie ma na 3 tygodnie)
Jeśli konwencja "spocikpopołudniu" Wam pasuje to ja strzelam tak dla śmiechu na początek:
środa 7 lipca -Łomża- parking Kaufland przy rondzie solidarności -godzina 17 -na dobrą pizzę polecimy, może do ogródka jakiegoś na "soczek"
jakieś jeszcze proposale ?
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 06:54
to faktycznie poroniony pomysl .. to ja z ciechanowa mialbym wiecej niz do warszawy .. to gdzie sens ? skoro tam na spocie jest sporo ludzi co niedziele ?! chyba lepiej jak po prostu tez tam dolaczycie zamiast kombinowac
Ciechanów - Łomża = ~114 km
Ostrołęka - Łomża = ~37 km
Szczytno - Łomża = ~100 km
Białystok - Łomża = ~78 km
Białystok - Warszawa = ~190 km
Ostrołęka - Warszawa = ~120 km
Ciechanów - Warszawa = ~97 km
Szczytno - Warszawa = ~172 km
Pat wychodzi na to, że na spot do Warszawy masz bliżej, ale inni raczej nie
Poza tym spoty podlasie-mazowsze nie są organizowane tak często jak warszawskie.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Fajnie fajnie może zróbmy na początek jakiegoś małego popołudniowego spocika żeby każdy po pracy mógł znaleźć czas, a imprezki w stylu dwóch spotów podlaskich z czasem
osobiście jak również w imieniu MarcinaG zapraszam do Łomży, nie dlatego że nie chce mi się jeździć, mam wrażenie że Łomża może być w centrum terenu z którego zjadą się potencjalni spotowicze, może wtedy i Białystok nas zaszczyci
(ps od 16 lipca mnie nie ma na 3 tygodnie)
Jeśli konwencja "spocikpopołudniu" Wam pasuje to ja strzelam tak dla śmiechu na początek:
środa 7 lipca -Łomża- parking Kaufland przy rondzie solidarności -godzina 17 -na dobrą pizzę polecimy, może do ogródka jakiegoś na "soczek"
jakieś jeszcze proposale ?
jestem za, tylko 17.30 to troche wcześniej. niektorzy (w tym ja) pracują do 18. Więc może w okolicach 19?
z Białego chyba coś czuje nikt nie będzie chciał, więc mogę się w Ostrołęce pojawić z Marcinem bo coś patrzę że środek ciężkości przesuwa się na zachód
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum