Wysłany: Pon Lip 25, 2011 18:17 Wrocław - 31 lipca
Kto będzie?
I co robimy tym razem?
Propozycja: układamy napis: "Zatrąb, jeżeli jesteś zadowolony z zakupów w Magnolii" i pozdrawiamy kierowców, którzy zatrąbią ciepłym i głośnym "dzień dobry"
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 25, 2011 18:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tym razem kacem się nie wykręcę i przybędę.
wezmę skrzynkę a w niej wszystko raczej powinno być.
emes, raczej chyba nie będziemy mieć, walkie ponoć ma jeszcze ramki pod tablice i fajnie jakby również przybyła
Potrzebne mi klucze, a najlepiej cała skrzynka z nimi. I trochę wiedzy jeśli ktoś ma na temat foteli. Aaa i jeszcze będzie trzeba poprawić mocowanie zderzaka bo wisi z jednej strony
Napis no w sumie to obojętne byle by dobre było to już zależy kto co na drukarce wydrukuje
adamsky nie wiem czy w moim 200 jest cos ciekawego do oglądania...
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
nie wiem czy w moim 200 jest cos ciekawego do oglądania...
muszę sobie popatrzyć na pierdołki taki siakie i owakie nie będę ci grzebał
skrzynkę mam, narzedzia też, wkrętarka też się znajdzie, tytków nie mam, ale ktoś pewnie zabierze ze soba.
Rave na lapku jest więc czego tu się bać?:D
dzisiaj cała elektrykę lamp obskoczyłem, włącznie z rozebraniem komputera i przełącznika świateł
[ Dodano: Wto Lip 26, 2011 00:38 ]
mówić co to druknę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum