Wysłany: Wto Sie 16, 2011 19:40 Wrocław - 21 sierpień :) - przechodzi w 28.08 i gokarty :)
Ogłaszam wszem i wobec, że kawiarnia Starbucks została otwarta kawa coś tam w wolnym tłumaczeniu gigantyczna ma 591 ml już mi ślinka cieknie no to przy okazji:
1.shilus82
Ostatnio zmieniony przez shilus82 Nie Sie 21, 2011 10:46, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 16, 2011 19:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ciężko powiedzieć, narazie na kilka dni, ale jeżeli dobrze pójdzie to możliwe że na kilka miesięcy , a jak trochę gorzej to na kilka tygodni. Sporo zależy od tego wyjazdu. Jak zamelduje się w hotelu to napiszę.
to na razie do soboty jestem w hotelu Vieniawa na ul. Gajowickiej, jagby ktoś chciał browarka się wieczorem napić i byłby w okolicy to jestem chętny,
kom: 511468216
Ostatnio sprawdziliśmy jak tam jest. Opcja zajęcia całego toru jest interesująca. Trochę o wrażeniach z ostatniego wyjazdu i planach na kolejny wyjazd tutaj: http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=70999
No jak tam byłem to było nas 9 osób jako grupa i muszę powiedzieć że był czad. 40minut jazdy z czego 10 było treningu, później 15min kwalifikacji i 15min wyścigu ze startem według czasu w kwalifikacjach
Fajnie było by zrobić taki wyścig ponownie
[ Dodano: Pon Sie 22, 2011 21:40 ]
Pewnie będzie trudno uzbierać 8 osób z klubowiczów więc jak cos mam jeszcze chętnego kumpla z dziewczyną. Już tylko 4 osób brakuje do rezerwacji toru:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum