Roma, ja 15 Października pracuję do 14;00 będę odrabiać 31 Październik więc nie wiem czy się akurat wyrobię
Haszczu, od 14:00 do 16:00 masz 2 godziny Dla faceta to kawał czasu w przeciwieństwie do kobiety, która przed wyjściem potrzebuje co najmniej trzech godzin, żeby się poprawić na urodzie
mam rozumieć że jak pogoda nie dopisze to ewakuacja na parking podziemny Auchan?
Myślę, że jeśli będzie padało to może najlepiej byłoby bezpośrednio z domu jechać na podziemny, bez zbiórki przy Carrefour. Będziemy ustalali na bieżąco.
Podobno od czwartku ma być ładna pogoda
[ Dodano: Sro Paź 12, 2011 08:00 ]
Ciufa napisał/a:
15 października, godzina 16, parking przy AKS Carrefour (Chorzów)
21matys na 99%- bo zawsze może coś wyskoczyć
Matys bądź (najlepiej na 150%), bo mi coś bryczka niedomaga Może Tobie - jako fachmanowi pierwszego sortu - uda się to zlokalizować i coś doradzić.
A tak w ogóle to szukam jakiegoś super hiper dobrego mechanika od R.
haszczyc, gdy jadę na niskich obrotach to coś się tłucze pod maską, boję się, że mi się gdzieś na trasie rozkraczy Gdy osiąga około 2 000 obr. to się w miarę uspokaja.
Myślę, że gdyby ktoś, kto już miał do czynienia z R, przejechał się nim, to może by skojarzył, co się dzieje i coś mi doradził... Może się okazać, że to jakaś drobnostka (oby!).
A poza tym przed zimą chcę powymieniać wszystkie filtry, zmienić olej i takie tam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum