Jest duża szansa że pojawię się przywitać ale bez roverka. Dzisiaj po pracy jadę po poduszki do warsztatu i wysyłam je do regeneracji. Regeneracja ma potrwać do tygodnia czasu więc przy dobrych wiatrach może uda mi się odebrać zrobione auto do przyszłej niedzieli
Ja będę ale nie roverkiem na 99% będę na 100% będę nie roverkiem poduszki wysłane niestety na miejsce dotrą dopiero w poniedziałek i od tego czasu bedzie tydzien na regenerację więc pewnie zamontowane będę miał poduchy koło środy
1. shilus82 - 50% (bo nie wiem czy zdążę wrócić,ale zrobię wszystko żeby zdążyć!)
2. emes
3. rtworek
4. Kiciafirerek 99%
5. mors7850 wieki mnie nie było
1. shilus82 - 50% (bo nie wiem czy zdążę wrócić,ale zrobię wszystko żeby zdążyć!)
2. emes
3. rtworek
4. Kiciafirerek 99%
5. mors7850 wieki mnie nie było
6. kuzyn (niestety tylko na chwilę - max. pół godziny)
_________________ Jadę Jelczem poprzez knieje, silnik płonie, silnik grzeje,
miażdżę kołem ściółkę w lesie, warkot się po lesie niesie.
Emes, Ty mnie bracie jeszcze nie znasz, ale nie bój nic...poznasz Dzięki Wszystkim za spota. A do Ciebie Kzrr kieruję gorącą prośbę....zadbaj żeby Twoja Kobieta cieplej się ubierała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum