Oooo zapowiada się jakaś większa ekipa
Wszak to nasze pierwsze spotkanie po Nowym Roku
Będzie się działo... wezmę sprzęt do rejestrowania wydarzeń spotowych
Może będziemy w ramach akcji walka z nudą odpowietrzać sprzęgło u Tomiego
Kto przywozi ciasto i herbatę ?
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Ale torebki same czy z wodą ?
Może każdy po termosie i się jakoś miło rozpije te parę litrów
ja właśnie będę miał termosik z herbatką ok. 0,7l czy jakoś tak tylko może być lekko wychłodzone bo wpadnę do Was z drogi powrotnej z tzw "zakupów" etc.
Masz rację duduś... może być kawa z mlekiem.
Ale co z cukrem? Nie każdy lubi ulepek i nie każdy lubi gorzką.
Trzeba zorganizować łyżeczki i cukier
A może weźmiemy czajnik bezp. każdy po baniaku wody, kubki roverkowe możecie kupić ode mnie
A duduś zrobi obejście na przewodach od oświetlenia i wystawi nam 230 na gniazdku
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Może łatwiej bedzie napisac podanie do Carrefour Może zamontują gniazdko na 230V z licznikiem na złotófki wkładasz 5zł i ciągniesz ile chcesz podobnie jak z wózkami na zakupy
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
dojazd znam,wszak niemal wychowalem sie w 100licy:)pytanie o ktorej? mam nadzieje ze nie zbyt pozno-mam do 12 wyklady i od tej jestem wolny.....ciasto jak sie rzeklo zabezpieczam ja:)tyle ze jest małe ale:)za chwile ide na brata urodziny;)wiec roznie moge wrocic haha haha haha wiec jesli nic nie upieke ja lub moja pani....to zakupie co trzeba w markecie:)
Ostatnio zmieniony przez GrojecR-75 Sob Sty 07, 2012 18:03, w całości zmieniany 1 raz
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sob Sty 07, 2012 18:01
Podobno mam wziąć na spota stacje multimedialną, coby można było rzucić okiem jak wygląda... ale jak tak dalej pójdzie, to do niedzieli już jej miał nie będę
Tzn jak dalej ?
Klientela dzwoni? Jak coś to pogoń liczy się kaska... radio zobaczymy w następnej partii...
Chociaż nie ukrywam, przymierzyłbym sobie takie i zrobił zdjęcie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum